Selecteer een pagina

Masterclass communiceren in social #

Masterclass communiceren in Social#
Een betere connectie met je klant
Je bent IT’er en technisch goed onderlegd. Ze maken jou niet gauw wat wijs. Wat je lastiger vindt, is de juiste aansluiting te vinden bij je klant. Soms lijken jullie op een andere golflengte te zitten, soms ook niet. Voor je het weet realiseer jij vol enthousiasme iets waarvan de klant later zegt dat hij het anders bedoeld heeft.
Je krijgt in je projecten ook maar relatief kort de tijd om een klik met je klant te maken. Een klik die voor een belangrijk deel bijdraagt aan het binnen de gestelde tijd en budget opleveren en juist afronden van het project. Een klik die ook kan zorgen voor mogelijke vervolgopdrachten.
Vraag jij jezelf wel eens af:
Hoe zorg ik/we dat we samen op dezelfde golflengte communiceren en elkaar dus beter begrijpen? Hoe ga ik om met de man-vrouw verschillen? Hoe ga ik om met weerstand en kritiek? En als belangrijkste: hoe maak ik een echte klik? Zijn dit vragen die jou regelmatig bezighouden? Dan is dit voor jou de juiste training.
“Praktijkgerichte en pragmatisch aanpak. Als je meer (gericht) uit je communicatie wilt halen, is dit zeker aan te raden.” Lead Developer (anoniem)
In het kort:
 Je klant begrijpt je regelmatig niet en wil altijd meer voor minder budget
 Je klant ziet je als techneut, maar vraagt wel aan je hoeveel tijd iets gaat kosten
 Je vindt het lastig om met nieuwe klanten snel de juiste connectie te maken
 Jij (en ook je baas) wilt dat jij meer een visitekaartje wordt van het bedrijf en actief meewerkt om vervolgopdrachten binnen te halen.
Na deze training weet je alles af van slim communiceren en kun je je inhoudelijke kennis beter overdragen. Je bent in staat een visitekaartje te vormen voor je bedrijf. Je ervaart meer plezier in netwerken en er is meer flow in het proces rondom je projecten. Je leert humor in te zetten als verbindend middel en je krijgt inzicht in je valkuilen en talenten.
De training bestaat uit duidelijke modellen, ervaringsoefeningen en oefeningen met door jezelf ingebrachte praktijksituaties.
Voor wie?
De training Social# is gericht op developers (ook senior), businessanalysten, (aanstaande) teamleiders, programmeurs en IT architecten die direct contact hebben met de klant. Je wilt makkelijker en beter communiceren en netwerken.
“Goede communicatietraining die je aan het denken zet”
Marc Geelen (Yellow & Red, Share Point developer/consultant)
Niveau
HBO+
Duur
Een dag training en een terugkomdagdeel op een later tijdstip.
Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 6 (meer in overleg)
Investering (incompany)
€ 4.850,- (excl. BTW) Dit is inclusief:
 1 dag training door 2 trainers , met maximaal 6 deelnemers per groep
 Een terugkommiddag/avond na 4 tot 6 weken
 Materialen
 Support via email tussen training en terugkommiddag
 Voorbereiding
 Een schriftelijke intake waarbij leerdoelen /verwachtingen in kaart worden gebracht.
Bijkomende zaken:Reiskosten (0,50 € /km) en locatie/catering kosten worden apart berekend.

 De factuur dient voor aanvang van de training voldaan te zijn.
 Coaching voor extra verdieping en borging van het geleerde bieden wij aan voor 350,- voor 2 gesprekken van een uur. Dit aanbod geldt tot uiterlijk twee maanden na afsluiting van de training. De coaching vindt plaats in Nijmegen of Eindhoven.
Gijs van Dinther
Gijs heeft een achtergrond in de IT (artificial intelligence) en heeft ervaring als RUP consultant. Inmiddels heeft hij de switch gemaakt naar de menskant. Hij heeft zich ontwikkeld als specialist in het werken met weerstand en op gebied van bodylanguage. Met zijn mix van verbinding, humor en uitdaging weet hij snel een goede klik te maken en de stemming positief te beïnvloeden.
Ingeborg van Meggelen
Ingeborg is met ‘Nét even anders’ expert in het verbinden van mensen. Ingeborg is gespecialiseerd in eerste indrukken en het effect ervan op je omgeving. Zij heeft jarenlange ervaring op gebied van netwerken en contacten leggen. Zij heeft ervaring met ict vanuit haar studie economie en recht en als customer services manager van een technisch trainingsbureau. Daardoor kan Ingeborg de brug leggen tussen de computer en de mens. Haar motto is: wie vraagt komt verder!
Neem contact met ons op:
Gijs: 06-23 68 68 08 Ingeborg: 06-44 82 23 54
gijs@provocatine.nl Ingeborg@netevenanders.eu

Facebook Twitter Email Linkedin Pinterest