Selecteer een pagina

Wie

Wie is de persoon achter Nèt even Anders?

De persoon achter het bedrijf
Ingeborg van Meggelen (1962)
Mijn motto : Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Na 10 jaar in verschillende bedrijven gewerkt te hebben, ben ik in 1996 begonnen als zelfstandig ondernemer. Ik ging voor mijn gevoel met pensioen: ik ging doen wat ik graag wilde doen in plaats van wachten tot je 65 jaar bent. 
Ik wilde niet afwachten tot iemand mij iets vroeg, maar zelf actief  onderzoeken en bepalen waaraan ik mijn tijd besteed, zodat ik mijn missie: de wereld beter achterlaten dan ik hem aantrof, waar kan maken.

Ik ben een echte #Groeimotor en #Kennisspons : ik heb een bijna ontembare honger om te blijven leren en dingen te ondernemen en uitproberen. Vandaar dat ik veel boeken lees en m’n hele leven lang zal blijven leren, online en offline. Die kennis en ervaringen neem ik dan weer mee in mijn gesprekken met mensen om me heen. Ik ben ook een #Herkauwer: wat ik hoor, zie , voel en ervaar neem ik tot me en kan ik op andere momenten naar voren brengen of inbrengen.

Als Multipassionate of Multipotentialite (generalist)  heb ik heel veel ervaringen opgedaan en heb brede interesses in van alles en nog wat. Toch heb ik ook geleerd dat kiezen en focus hebben en juist 1 ding doen geweldig kan zijn. Het een sluit het andere niet uit.
Als Durftevragen begeleider stel ik veel vragen en nodig jou graag uit dat ook te doen.

Je herkent mij aan deze Talenten:
* Zinzoeker en Ontrafelaar : ik hou van uitdagende- en ingewikkelde vraagstukken uit elkaar pluizen en oplossen
* Foutenspeurneus: ik zet graag puntjes op de i en wil zaken graag mooier of beter maken. Ook incongruentie(s) in spreken en doen vallen hieronder.
* Bruggenbouwer en Samenbrenger : ik zie iedereen als individu met zijn/haar mooie kwaliteiten en leg graag dwars of andere verbanden tussen mensen en dingen.
* Aansteker en ideeënfonteijn : Ik zit vaak barstenvol ideeën en plannen, maar kan ook heel goed luisteren daarmee anderen een podium geven om verder te komen met hun plan of idee. De antwoorden op al jouw vragen liggen in jezelf en die help ik graag meer zichtbaar te worden.

Ik wil mensen iets leren zonder ze iets te leren.

Op LinkedIn kun je meer over Ingeborg lezen.