Selecteer een pagina

Volg je hart

want het klopt

Dit ben ik

Multipassionate/ Multipotentialite (generalist);
Ik heb een bijna ontembare honger om te blijven leren en (nieuwe) dingen te ondernemen en uit te proberen. Ik heb ook geleerd dat soms juist wel kiezen en focus hebben en juist één ding doen geweldig kan zijn. Het een sluit het ander niet uit.

Ideeenfonteijn: Ik zit vaak barstenvol ideeën en plannen én kan ook heel goed luisteren; de antwoorden op al onze vragen liggen in onszelf en ik help mensen graag die te ont-dekken.

Connectivator: Ik zie iedereen als individu met haar eigen mooie talenten. Die komen het beste tot hun recht, als we ons allereerst verbinden met ons eigen hart en van daaruit verbinding zoeken met de ander. Daarvoor is wel een actie vereist, anders blijft het alleen bij dromen.

Groeimotor: Ik zie waar anderen zelf goed in zijn en help ze dat ook te laten zien aan de wereld en er nog beter in te worden. Ik creëer een veilige ruimte waarin dingen gezegd en gedaan kunnen worden zodat mensen kunnen experimenteren en groeien.

Waar mag je mij wakker voor maken?

 

  •  Heerlijk citroen ijsje
  •  Pipi spelen : ik heb het nog nooit gedaan dus ik weet zeker dat
    ik het  kan
  •   Experimenteren in mijn moestuin 
  • #Connectiveren: verbindingen leggen en actie 

Werken met Ingeborg heeft mij de afgelopen 6 maanden echt geholpen om mijn innerlijke kracht en vitaliteit nog meer te gebruiken. Ingeborg’s diepe, aandachtige manier van luisteren, de ruimte die ze geeft om letterlijk stil te staan bij wat ik voel en ervaar, haar creatieve, out-of-the-box vragen en werkvormen (zoals mind-mapping en collages maken) en haar constant positieve benadering, maken dat ik mezelf op een andere manier ben gaan zien en ervaren. Wat voor mij betekende dat ik een grote nieuwe opdracht durfde aan te nemen op mijn voorwaarden, wat zowel voor mij zelf, als ook zakelijk en financieel zeer positief heeft uitgewerkt.
Verfrissend, inspirerend, aanmoedigend (empowering), boeiend, uitdagend… of zoals haar bedrijfsnaam zegt, net even anders… met grote gevolgen voor deze ambitieuze vrouw

M.J. B

#ookditbenik

Quotes uit een interview in Psyzine magazine

Vragen die het leven de moeite waard maken…

“Wanneer je in gesprek bent met Ingeborg van Meggelen lijkt het kinderlijk eenvoudig om anderen hun weg te laten vinden. Toch is het de mix van betrokkenheid, sociale gevoeligheid en nuchtere intuïtie die er voor zorgen dat zij – als geen ander – in staat is mensen antwoorden te laten vinden op hun eigen vragen. Vragen die het leven de moeite waard maken…”

Innerlijk vuurtje

Iedereen heeft bepaalde talenten en een innerlijk vuurtje. Wanneer je die kunt aanwakkeren kunnen mensen weer gaan stralen.”

Lol hebben in wie je bent

Lol hebben in wie je bent. Jezelf waarderen zonder hierin afhankelijk te zijn van anderen. Dan wordt de wereld steeds een beetje mooier.”

Lees het hele interview in Psyzine hier

Ik heb Ingeborg leren kennen als een warme en gedreven persoon die op een persoonlijke en verbindende manier mensen boven zichzelf uit weet te laten stijgen. In diverse rollen als begeleider weet zijn snel en vakkundig een sfeer van veiligheid en openheid te creëren waarbij iedereen wordt uitgenodigd zijn of haar bijdrage te leveren.

R.W.

Het stuur weer in handen nemen…

 

Bekijk dit filmpje waarin ik meer over mezelf en mijn drive deel.

Soms val je in de valkuil (ik wel) om opdrachten of werk aan te nemen vanwege de ‘nood’ om omzet te hebben.
Maar je hart ligt er lang niet altijd in.
Je weet diep van binnen dat je meer kunt, maar HOE?

Hierboven staan zaken die mij raken en laten zien hoe veelzijdig ik ben.
Als multipassionate ben ik meer dan dit.
Google me maar eens….. Je komt nog van alles over mij tegen!
Zo ben ik momenteel bijvoorbeeld ook gepassioneerde #webinardagvoorzitter

Wie ben jij allemaal ?

Kennismaken?

Plan een afspraak met mij in voor een ‘Ontdek je Parel-sessie’ met een virtuele kop koffie.