Selecteer een pagina

Gemodereerd Netwerken

Netwerken met (onmiddelijk) resultaat

Onder het motto "Where Business meets Tradition" organiseert Heritage Business Lounge gemodereerde (net)werksessies door het hele land, onder andere in Haarlem.

Effectief zakendoen
Wat is gemodereerd netwerken precies? Heel simpel: u gaat meteen aan de slag.
Zes tot twaalf ondernemers per tafel, onder leiding van een moderator. Die zorgt ervoor dat van iedere tafelgenoot snel (en vooral: concreet!) duidelijk wordt wie wat ‘komt brengen’ of ‘halen’, waardoor het vervolgens mogelijk wordt om heel resultaatgericht gegevens uit te wisselen en die contacten aan te knopen die iedere deelnemer zakelijk gezien verder zullen brengen!
In plaats van een afspraak met één ondernemer, betreft het een afspraak met meerdere ondernemers (6 tot 12 personen) tegelijk op hetzelfde tijdstip en plaats. Reken eens uit wat een tijdswinst dat geeft!

De kracht van het gemodereerd netwerken ligt niet alleen in het gun-principe (de basis van iedere netwerkorganisatie), maar vooral in het actief verkennen en aanboren van elkaars netwerk. Achter iedere ondernemend mens gaan immers een hoop nuttige contacten schuil, waar u op het eerste zicht geen weet van hebt. 
U  zult  versteld staan van wat er mogelijk is! En u hoeft niet bang te zijn voor het (te) snel verwateren van prille contacten, want dankzij de opzet van gemodereerd netwerken wordt de vinger stevig aan de pols gehouden!

Ingeborgben is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van gemodereerd netwerken van Stichting Heritage Partnership als succesvolle formule en leidt sinds juli 2007 zelf regelmatig deze avonden. En daar zijn inmiddels al aardig wat succesverhalen uit voortgekomen…!

Maatschappelijk Verantwoord Werken
Wat Heritage Business Lounge echt uniek maakt, is dat het tevens om Maatschappelijk Verantwoord (Net)werken gaat. Er worden twee doelen in één keer bereikt: een commercieel en maatschappelijk doel. Er kan namelijk effectief zaken gedaan worden met als doel ingangen te creëren die anders niet of nauwelijks bereikbaar waren. En tegelijkertijd wordt daarmee automatisch het initiatief van de Stichting Heritage Partnership gesteund om het historisch erfgoed in Europa te behouden.

Sessies regio Noord-Holland
In regio Noord-Holland leidt  Ingeborg als moderator de (net)werksessies.
De eerstvolgende vinden plaats op :
 * 23 maart  &   27 mei 2009      van 17.00 tot 21.00 uur in Huis te Zaanen te Haarlem.
*  EEN EXTRA SESSIE IS GEPLAND OP 1 APRIL (GEEN GRAP) IN AMSTELVEEN VANWEGE GROTE BELANGSTELLING. GEEF JE HIER OP VOOR DIE DATUM.

Voor meer informatie en andere locaties in Nederland: kijk op Heritage BusinessLounge
Hier  kunt u zich aanmelden voor een sessie in Haarlem of elders.

TIP: oefen van te voren op een eigen ‘elevator pitch’, ofwel een korte presentatie waarin u uzelf en uw bedrijf in enkele aansprekende zinnen neerzet. Daarmee vergroot u uw kansen om meteen in één avond die contacten aan te boren waar u misschien al langer naar zoekt!

Hier lees je een impressie van een proefavond netwerken met onmiddelijk resultaat (bij Vrouwinbedrijf) die ik met een paar collega’s op 15 janauri j.l. leidde.

 

Facebook Twitter Email Linkedin Pinterest