Selecteer een pagina

Event management

Op deze pagina treft u voorbeelden aan van projecten op het gebied van event management die ik gedaan heb, zodat u een beter beeld kunt krijgen bij wat wij (de meeste projecten worden in samenwerking uitgevoerd, waarbij ik het aanspreekpunt ben) voor u mogelijk zouden kunnen betekenen.

Opdrachtgever:  Kamer van Koophandel in Amsterdam.
Opdracht:            Feestelijke nieuwjaarsviering in Muziekgebouw aan het IJ: 
                             ‘ op weg naar een nieuwe ‘Gouden Eeuw ’
.
Doelgroep:          Zowel interne en externe relaties van de Kamer van Koophandel.
Taken:                 Projectadvies, – management en coördinatie op dag zelf.

Omschrijving:
De Kamer organiseert elk jaar een nieuwjaarsbijeenkomst. De genodigden worden regelmatig voor bijeenkomsten uitgenodigd. We voegden naast een goede kwaliteit enkele verrassende elementen toe. Zo werden de gasten op een bijzondere manier welkom geheten door een acteer gezelschap en stonden er chocolade fonteinen waarin men vers fruit kon dopen. Na het speciale Journalistieke hoofd programma, geleid door Fons De Poel, werd er een 7 gangen mini-diner geserveerd en verzorgde het acteergezelschap aangepaste acts in het kader van een nieuwe gouden eeuw, terwijl de gasten aan het netwerken waren.

Opdrachtgever: Ministerie van Rijkswaterstaat, directie Noord-Holland.
Opdracht:          Speciale feestelijke opening van de uitbreiding van ‘t Gemaal 
                           in IJmuiden.

Doelgroep:        Zowel interne en externe relaties van RWS.
Taken:               Concept, advies, inrichting locatie en uitvoering.

Omschrijving:
Als thema was gekozen om verschillende vormen van water te laten zien, vast (ijs), vloeibaar en damp. Aan een van de kranen in de ruimte hing een kolossaal ijsblok boven een vijver, waaruit waterdamp opsteeg zoals je die ‘s morgens in het landschap ziet. Spots lichtten het blok sfeervol uit. Het ijsblok had de gedaante van een kroonluchter gekregen doordat het was voorzien van draperieën in de kleuren van RWS. Bij binnenkomst waren natuurgeluiden te horen. De openingshandeling werd verzorgd door een illusionist George Parker. De aansluitende receptie was in deze onalledaagse, maar toch voor de klant zeer herkenbare omgeving, een succes. Dit project is samen met Studio Hoogeveen en van Tilburg uitgevoerd.

Facebook Twitter Email Linkedin Pinterest