Selecteer een pagina

Durftevragen

Durftevragen brengt mensen en wensen bij elkaar
met als resultaat dat personen, die elkaar soms amper
kennen, elkaar helpen dromen of projecten waar te maken
en ambities te realiseren.”

Durftevragen is voor iedereen: voor werknemers, ondernemers, ZP’ers, bedrijven en organisaties. Durftevragen maakt het mogelijke te laten lukken wat jij wilt dat lukt.

Omdat het wél kan!

Ingeborg is sinds begin 2009 een actieve durftevragen begeleider, omdat ze zelf heeft ervaren dat je op deze manier veel sneller en slimmer je project kunt realiseren of verder kunt brengen.
Ingeborg vind het geweldig om mensen met hun ideeën of projecten verder te kunnen helpen, als het kan ook dwars door een bedrijf of afdelingen heen. In de rol van facilitator kan ze haar ervaring als ondernemer, netwerker en verbinder ideaal combineren. Er zijn ongeveer 15 begeleiders in Nederland, dus ook voor grotere evenementen of vraagstukken kan ze je van dienst zijn.

Sociale overwaarde

Bedenk eens vijf onderwerpen waar je veel vanaf weet…
Vaak zijn dit onderwerpen waar je graag met andere mensen over praat. Doe je dat in de praktijk ook bijvoorbeeld op je werk? Met jouw kennis en ervaring kun je namelijk dingen in beweging zetten. Of anderen, met weinig moeite en veel plezier, verder helpen met hun plannen en vraagstukken.

Je weet meer dan je weet dat je weet

Bij Durftevragen ervaar je dat je hoofd vol zit met kennis, kennissen, ideeën, mogelijkheden en verbindingen waarvan je het bestaan al bijna vergeten was. Durftevragen maakt je hoofd en creativiteit (extra) wakker, zodat je zelf makkelijker dingen in beweging kan zetten, maar ook anderen, met extreem weinig moeite en veel plezier kan helpen met hun plannen en vraagstukken. Door kennis, ideeën en diensten te delen en netwerken met elkaar te verbinden

Als je eenmaal hebt ervaren wat er allemaal los komt aan tips en trucs als je een heldere vraag stelt, zul je merken dat je overal ineens onbenutte kansen, middelen en mogelijkheden ziet liggen. Wat zou er gebeuren als we al deze sociale overwaarde zouden verbinden aan de ideeën, ambities, dromen en plannen van mensen die echt iets willen?

De basis

Durftevragen is gebaseerd op een aantal principes:
• Mensen vinden het leuk een ander te helpen;
• Groei begint met geven;
• Het stellen van de juiste vraag levert het beste resultaat;
• Waarde uitwisselen genereert zijn eigen energie.

Durftevragen is echt iets voor jou of jullie organisatie als je:

– op persoonlijk of professioneel vlak iets voor elkaar wilt krijgen en wel wat hulp, tips, ideeën of contacten kan gebruiken
– het gevoel hebt dat er toch meer mogelijk moet zijn met de kansen die de nieuwe media en de netwerk- en informatiesamenleving ons biedt
– een inspiratieboost kan gebruiken omdat je het zat bent om elke keer geconfronteerd wordt met muren, beren, zwartkijkers, nee-schudders etc.

Waardebepaling achteraf 

Durftevragen vindt plaats op basis van waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je achteraf in overleg met Ingeborg kunt bepalen wat (uw deelname aan) de sessie jouw waard is gebleken.
Je kunt deelnemen op basis van geld, maar ook op basis van een wensenlijst waar zaken op staan waar Ingeborg blij van word.

Aanmelden
Inschrijven voor een open Durftevragen-bijeenkomst door het hele land kan hier.

Verschillende vormen van Durftevragen

Om mensen en hun talenten met elkaar te verbinden, kun je Durftevragen-Inc inzetten.
Dit gebeurt door middel van incompany-trainingen. Tijdens de training wordt dan gezocht naar  oplossingen naar aanleiding van vragen uit de organisatie met mensen uit de organisatie zelf.
Durftevragen kan ook heel waardevol zijn voor evenementen die als doel hebben mensen en hun vragen en ideeën met elkaar te verbinden. Een sessie varieert van 45 minuten tot ongeveer 2 uur.
Ook een lezing over Durftevragen behoort tot de mogelijkheden.

“Als mensen echt vragen wat ze willen is
de kans dat ze dit ook krijgen aanzienlijk groter.“

 

Wie vraagt komt verder!

Sharing = sexy

Facebook Twitter Email Linkedin Pinterest