Selecteer een pagina

Via de weblog van Simone Klaver kom ik weer in contact met een boek dat ik al in februari dit jaar gedownload had, zie ik net, maar in de map: te lezen boekjes zat. Ook op een schilderworkshop in maart werd het genoemd en lag het. Ik wil het je niet ‘onthouden’, dus plaats ik hier een gedeelte van haar artikel nog een keer.

Zij kwam er weer via de weblog van ja, daar is ie weer…Martijn Aslander (Verbinder van mensen, ideeën en informatie).

De wegen van Martijn & André hebben elkaar gekruist en op enig moment heeft André Martijn gevraagd om mee te denken aan de marketing van het boek “ZIN! Leidinggeven aan jezelf en anderen”. Martijn gaf het advies om het boek gratis downloadable aan te bieden op het web. Zijn achterliggende gedachte is om de drempel zo laag mogelijk te houden voor het lezerspubliek van de betreffende auteur.

Dit zegt de site over het boek:

Zin! is een managementboek zonder moeilijke woorden. Geen ingewikkelde theorieën of complexe systemen. Het is toegankelijk, begrijpelijk en herkenbaar. Zin! is een kaleidoscoop van verhalen, belevenissen, observaties en beschouwingen. Het is ook een werkboek met vijfentwintig praktische opdrachten en oefeningen. En het is een full color kijkboek: het bestaat voor de helft uit illustraties en afbeeldingen. Het is een managementboek voor de beeldcultuur.

Zin! heeft niet alleen de flow en sfeer van een workshop, het is een workshop in een boek. Je gaat er mee op reis en je kunt in- en uitstappen waar en wanneer je wilt. Erin kijken, lezen en werken is een belevenis die je naar eigen behoefte persoonlijk kunt maken.

Je kunt het boek gratis vinden op de volgende site: Zinboek . In het begin van het boek wordt er verzekert dat je tenminste één inzicht rijker door het leven gaat. Wie wil dat nu niet? Alleen daarom al zou je de moeite moeten nemen om het boek te downloaden en te lezen. En….. als je het boek alsnog in het echt wilt hebben, kun je het altijd nog kopen toch !! Deze manier lost in ieder geval mijn eerder genoemde probleem over boeken aanschaffen (tijdelijk) op. Gedrukt is anders dan copie, maar toch…

Soms moet ook ik iets meerdere keren horen voor ik tot actie kom, herhaling doet soms dus wonderen.

have fun.

Ingeborg