Selecteer een pagina

Afgelopen vrijdag was er weer een Durftevragen in Haarlem. Omdat er iedere sessie andere mensen aanwezig zijn met hun vragen, zijn ook de resultaten na de sessie dus heel verschillend. Van te voren vind ik dat ook wel spannend, zal iedereen zijn of haar vraag stellen en wat gaan we met elkaar aan ideeën, tips en aanbevelingen genereren?

Dit keer waren we te gast bij Zaamen, zoals ze zelf zegen: de nieuwe inspiratieplek voor ondernemende professionals, een co-werk center in het hartje van Haarlem. Mij spreken de kleuren enorm aan, het oranje nodigt uit om los te laten om zo het avontuur aan te durven gaan. Wie weet wat er dan gebeurd? Je kunt altijd nog gewoon doen wat je altijd al deed, maar eens wat nieuws proberen kan geen kwaad toch?!

John, de huismeester, ontving ons zoals altijd zeer hartelijk met heerlijk koffie en nog lekkerdere koeken. Een feest om zo je meeting te mogen laten omlijsten, want dat is het.

Dit is wat een van de deelnemers na afloop aan mij stuurde over de sessie:

Als enige man binnen de Durftevragen sessie op 24 februari , heb ik geleerd dat er toch ideeën zijn waarvan ik de kracht niet zag of kende, en die tijdens het Durftevragen belangrijk voor mijn doel zijn geworden. Zo heb ik binnenkort een website met een petitie button, die mensen in Haarlem kunnen aanklikken en invullen om het idee van de HostelboatNL voor Haarlem te bekrachtigen. Hier lees je het hele verslag van Rene Vanboekel.

Kortom: “Zaamen kom je verder…”