Selecteer een pagina

Lieve lezers,

Wil jij je dromen makkelijker verwezenlijken?

Als je tijdens de Olympische Spelen naar de wedstrijden gekeken hebt is het je misschien opgevallen dat de kleur van het uniform van de Chinezen rood is.

Reuters en ‘The Daily Telegraph’ schreven het volgende artikel over de kleur rood en China:

Rood wordt in China gezien als een kleur die geluk brengt en wordt gebruikt van lantaarnverlichting tot aan bruidskleding toe. Zelfs wetenschappers denken dat er misschien meer in zit. ROOD is misschien wel meer dan enkel een gelukskleur voor de Chinese atleten tijdens de Olympische Spelen.

Een onderzoek heeft aangetoond dat de kleur rood in sport kleding de besluitvorming van de scheidsrechter tijdens competitieve sporten in een fractie van seconde kan beïnvloeden. Tiger Woods staat erom bekend dat hij altijd rood draagt voor geluk op de laatste dag van een golftoernooi.

Ik geloof dat de kleur rood je inderdaad kan ondersteunen om je dromen te verwezenlijken. Rood is een erg krachtige kleur, een fysieke kleur die Doorzettingsvermogen, Passie en Kracht geeft.

Je kunt rood integreren in je leven door het dragen van een T-shirt maar natuurlijk ook door het eten van rood voedsel (bv Rood vlees, rood fruit of groente ) en visualiseer je dromen of wensen in de kleur rood. Je kunt ook accenten in je huis of auto met rood aanbrengen. Iedere keer als je oog die kleur ziet, komt er een seintje naar je hersenen en werkt de kleur dus door.

Of je kunt een mooi rood sieraad bij mij kopen of laten maken.

Mijn Eigen ervaring met kleuren

Ik heb altijd al wel graag dingen met mijn handen gemaakt, of het nu kasten van hout of zijdesjaals waren, of recentelijk lekkere broden bakken, het geeft me veel voldoening.

Door o.a. de Colour Coaching Opleiding van Thelma vd Werff durf ik zelf nu ook meer kleur te bekennen en hou ik me, naast de colour coaching consulten o.a. ook bezig met het maken van Kleurrijke sierraden.

Als voortvloeisel hiervan sta ik a.s. zondag 7 september op een Kunst en Gastronomie Fair in Bosschenhoofd in Brabant (tussen Breda en Roosendaal). Daar kun je al het moois komen bewonderen van mij en vele anderen. Als je wilt komen heb ik nog wel paar vrijkaarten, laat het me maar even weten.

Graag tot ziens of hoors,

Zoals de Chinezen zeggen: Niets is onmogelijk!

Kleurrijke groeten,

Ingeborg van Meggelen