Selecteer een pagina

Naar aanleiding van diverse telefoontjes en gesprekken met mensen om me heen besluit ik jullie deelgenoot te maken van mijn ervaringen de afgelopen tijd.

Ik zit lekker en goed in mijn vel, en dus krijg je dan de vraag van mensen: wat is er gebeurd, wat doe je? Hoe kan ik krijgen wat jij al ‘hebt’ ?

Zoals ik al eerder zei, mede door de opmerking van Ritzo ten Cate ben ik eigenlijk alleen nog maar leuke dingen aan het doen. Afgelopen weekend was ik op het CHIO (Concours Hippique International Officiel ) in Rotterdam, en ook daar heb ik genoten. Ik had een kaartje gekregen van Hans Heesterbeek . Hij zorgt voor de totale technische realisatie en alle faciliteiten voor de wedstrijden. Organisatie talent als ik zelf ben, wilde ik graag een kijkje achter de schermen komen nemen.

Ik heb mijn ogen werkelijk uitgekeken hoe zoiets allemaal gaat en ook een clinic van Jos Lansink meegemaakt en Ankie van Grunsven life zien rijden, WOW. Ik heb vroeger natuurlijk (welk meise heeft dat niet ?) paardgereden en in nog niet zo lang geleden een cursus leidingeven met paarden gedaan, je staat versteld wat paarden je van jezelf kunnen laten zien. Ze zijn super sensitief en een enorme spiegel. Dat deed ik destijds in Twello bij de school for earth teaching and spiritual horsemanship.

Biodanza

Daar kwam ik weer, nadat ik er, voor het eerst van mijn leven, alweer in 2000, in aanraking was gekomen met BIODANZA. Ik was daar zo van onder de indruk, dat ik samen met o.a. Carla Vriend en Ron van Zon toen op me genomen heb, om biodanza ‘regelmatiger’ naar Nederland te halen. Yoni Vogelius en Guy Barrington zijn vanaf die tijd iedere maand vanuit Engeland naar Nederland gekomen om ons meer te laten proeven/ervaren van deze heerlijk manier van dansen en in het nu zijn. En Carla had ik kort daarvoor pas voor het eerst ontmoet op een cursus over persoonlijke ontiwkkeling. Hoe snel zaken soms kunnen gaan…en …nu ik erover denk, dat was dus zeker ook netwerken, vanuit een ontspannen instelling van willen doen wat je leuk vind of waar je een klik mee maakt. Door hier te schrijven, komt dat ineens naar boven.

Precies 6 jaar na aanvang ben ik gestopt met dit te organiseren, nu doen andere mensen het. Een van de mensen die ik persoonlijk heel bijzonder vind hierin is Merijn Oudheusden, hij is tevens degene die de school voor biodanza van Yoni hier in Nederland organiseert. Op zijn site lees je alles, doen/zelf ervaren is natuurlijk leuker..

Vers van de pers…

Wil je je creatieve vermogens verder testen en uitbreiden, ga dan op 14 juli gezelig met me mee (ze heeft nog een paar plaatsen vrij vertelde ze me) naar de Klinker test-training: Hoe genereer je geluk, voorspoed en liefde in je leven?. Vanmorgen zat informatie over deze training bij mijn mail van de Dagelijkse gedachte inspiratie mail en na even op de site gekeken te hebben, besloot ik me in te schrijven. Ik heb net met Annette Wessels van het atelier al gesproken…en ..je raad het al, over netwerken gesproken, zij kent dus Martijn Aslander ook. Met hem zat ik net ook te mailen en ook wij gaan elkaar nu snel In Real Life, zoals dat zo mooi heet, ontmoeten…leuk he…

kort samengevat:

eigenlijk ben ik niet zoveel anders gaan doen, maar ben ik weer in contact gekomen met hoe het ook kan. Dit zijn woorden die er nu in me opkomen:

ontspan je, doe wat je leuk vindt, deel je passie met anderen en …ervaar dan zelf wat er gebeurt.

heb je vragen? wil je meer weten? mail me of reageer hier, ik laat zeker wat van me horen..

tot een volgend keer

groetjes Ingeborg