Selecteer een pagina

Klein_logo_nea          …..zo, hij is af !!!

     Na gedane arbeid is het super leuk als je het resultaat ziet glinsteren naast je   voordeur, tenminste, zo vergaat het mij.

Ik wil jullie daar graag deelgenoot van maken. Als je nu langs mijn pand rijdt, kun je me niet meer missen, dit hangt naast de voordeur.

En als je dan zo’n mooi naambord naast je voordeur hebt hangen, nodigt dat meteen uit tot de vraag: wat is dat dan Net even anders ?

Dat brengt me op het idee van testrijden. Ik kreeg daarvoor gisteren een oproep binnen van mijn auto leverancier, en nu denk ik: zij bieden hun klanten dus iets leuks zodat je zelf kunt uitproberen…je voelt hem al? ..

Wat kun je dan bij mij uitproberen dacht ik?

En das nog niet zo eenvoudig, of misschien toch wel.

In ieder geval bied ik iedere nieuwe of geinteresseerde klant op het gebied van coaching een coaching gesprek aan, in ruil voor…een boek uit mijn favoriete boekenlijst. Zo kun je zelf ervaren hoe ik dat doe en of het wat voor je zou kunnen zijn. Net als met een cake: the proof of the pudding is in the eating. En ik lees erg graag, en dan snijdt het mes weer aan twee kanten, leuk toch..

Ik kies daarin overigens voor coaching op zakelijke gebied gecombineerd met een inituitieve aanpak. Niet voor niets bestaat mijn logo uit een hart, bestaande uit 2 kamers, hetgeen voor mij staat voor de kern van ieder mens. Vanuit die kern of verbinding met mezelf kan ik me verbinden met de ander. Van daaruit werken en leven is voor mij de ‘ideale’ manier. Zelfstandig en toch verbonden met elkaar.

Maar met projecten en concepten bedenken, uitwerken en uitvoeren ligt dat anders. de meeste bijeenkomsten zijn immers besloten voor de klant zelf en daar kan ik geen ‘vreemden’ bij uitnodigen. Behalave dan de nieuwjaarsreceptie van de Kamer van Koophandel dit jaar, daar waren relaties en ingeschrevenen bij KvK van harte welkom. Natuurlijk kan ik wel een foto- en soms een film impressie tonen, maar ja, das niet "real life". En natuurlijk kan ik je wel een referentie geven van projecten die ik gedaan heb.

In de door mij geleidde netwerk business lounges, waar ik eerder deze week over sprak, kunnen mensen zelf ervaren hoe daar het netwerken eraan toe gaat, en dus ook een ervaring opdoen, daar dan weer wel.

Ik heb nog geen ideale oplossing, maar denk er wel verder over na. Dit ook mede na gesprek met Rikkert Walbeek dat ik vanmorgen had, over wat geef je weg ?, hoe kunnen anderen ervaren wie je bent en wat je te bieden hebt. Een persoonlijk gesprek is een ding. Een andere, meer statische manier is dan natuurlijk je website, daar ga ik komende week mee verder.

Allemaal steentjes die tesamen een mooi mozaiek maken, zoals je hier boven kunt zien. Dat werk is ook niet in een dag ontstaan, daar ging ook een ontwerp en uitdenkfase aan vooraf. En dan nog het vormgeven in de praktijk, tegels uitzoeken, knippen, leggen, vastlijmen, en tenslotte van cement voorzien zodat het een geheel wordt. En dat alles onder de bezielende leiding van mijn vriendin Annemarie Sybrandy

Kortom: Work in progess..

Fijn weekend, het gaat erg lekker weer worden,

Ingeborg