Selecteer een pagina

Kleur is niet meer weg te denken uit ons leven. Overal waar je kijkt zie je wel kleur. Zelfs iemand die niet kan zien kan kleuren toch voelen. Hoe komt het dat we daar dan toch zo weinig van weten en mee doen?

Sinds ik meer met kleur letterlijk ben gaan doen is mijn leven enorm verandert. Ik heb meer focus gekregen met mijn bedrijf en durf nu letterlijk kleur te bekennen. Ook mijn privé leven heeft een metamorfose ondergaan, ik kwam mijn jeugdliefde na 30 jaar weer tegen en we zijn nu weer bij elkaar.

Dat betekent voor mij ook een verandering van werkplaats. Tot nog toe richtte ik mij vooral op het westen, maar hij woont in buurt van Eindhoven, dus Brabant gaat mijn nieuwe werkgebied erbij worden….

Meer
Ik ben daarom zeer blij dat ik Sigrid Kauffman heb leren kennen. Zij zit met haar bedrijf Werkadvies midden in Eindhoven en kent daar de wegen heel goed. We hebben de handen ineen geslagen en samen een nieuwe workshop ontwikkeld voor de ondernemende mens die graag zijn eigen marketing plan (weer) eens ter hand wil nemen. In die workshop combineren we ons beider passies, zij weet alles van marketing en je marketing plan maken en ik weet alles van kleur.

Hoe kun je als ondernemer in een dag leren kleur bekennen en je marketing plan maken? Dat kan op 23 mei tijdens de workshop Marketing en Kleur . Je krijgt na afloop ook nog support van ons, zodat je kans van slagen met je plan alleen maar groter wordt, je krijg je focus (weer) helder en durft kleur te bekennen.

Daarnaast ga ik met Gijs van Dinther op 1 juni de workshop geven : van inhoud naar indruk, zakelijk versieren met kleur. Hij is niet bedoeld voor mensen die geen indruk willen maken !!
Gijs dient mensen wat provocatine toe en dat vergeet je niet snel. Wij combineren in deze een daagse workshop onze liefde & passie voor verbindend communiceren en geven daar ons eigen kleurtje aan zodat je een onvergetelijke indruk maakt !

Naast mijn eigen workshops , die ik zal blijven geven, zoek ik dus meer de verbinding en verdieping op met profesionals om me heen, om zo samen meer te kunnen bieden en bereiken, synergie te creeëren. Een WIN-WIN situatie waar iedereen beter van word. Zie ik je een keer op een van mijn workshops? Kijk op mijn website op de agenda voor data en plaatsen .