Selecteer een pagina

Terwijl ik mijn vorige blog even snel zoek en lees, zie ik dit ergens staan, en denk, wat zou ik zijn? Weten wat jij bent? Doe dan zelf de korte testje op: Welk leesteken ben jij?

Ik ben een KOMMA, dat klopt denk ik wel, open minded, optimistisch en open en in voor veel dingen in het leven. Ik ben goed in het inspireren van mensen. Klopt zeker. Mensen met wie ik volgens de test het beste om kan gaan zijn mensen met een vraagteken. Dat klopt denk ik ook wel, ik wil graag weten waarnaar iemand op zoek is of wat iemand wil, om te kijken of we elkaar een stapje verder kunnen helpen..of een stukje samen op kunnen lopen.

Virtueel /  Reëel / Twitter….

Dat deed ik ook vanmiddag met drie kanjers van dames, Anna-Maria Gianattasio van PUUR amsterdam, Jeanette Diepenbroek en Maureen Lashley. Onder het genot van een ‘stoute’ lunch bij Restaurant STOUT in de jordaan in amsterdam (waar anders?). Zoals de meiden van Sex in the city kwamen we bijeen tijdens een lunch, praten over wat ons bezighoudt en waar we naar op zoek zijn. Alsof we elkaar al jaren kennen..en ook weer niet. Soms door internet bij elkaar gekomen en in real life allemaal een band op een of andere manier met elkaar hebbend.

Met Maureen en Anna Maria zat ik ooit o.a. in het platform vrouwelijke ondernemers en met Jeanette  creëerde en organiseerde ik vorig jaar een ‘net even anders’  netwerk bijeenkomst voor Toerisme Noord Holland in het AZ stadion. Netwerken zouden sommige dit noemen…ik vond het meer…tja, hoe noem je dat…inspireren, luisteren, delen, creëren, vormen, lachen, genieten, blond, bruin, zwart, krullend, oranje, puur, stout, anders, een podium, iets overstijgends. 4 kanjers waar je zeker meer over gaat horen…4 vraagtekens die elkaar ontmoeten ????, of een punt, een komma, een uitroepteken en een vraagteken, wie zal het zeggen? En dat allemaal omdat ik graag mensen verbind.

In ieder geval een "event” dat we vaker gaan doen….

Ben benieuwd wat Anna Maria hierover gaat bloggen,

Namaste, of zoals dagelijkse gedachte mij vandaag liet weten:

Het leven is als een uitdagend borduurwerk.

Met genoeg geduld ontstaat er steekje voor steekje een prachtig patroon.

Ingeborg van Meggelen