Selecteer een pagina

Ik vind dit een geweldig initiatief en breng het graag onder jullie aandacht:

StoereVrouwen op zoek naar Duurzame Sierraden!

Op zaterdagmiddag 11 april steken de StoereVrouwen opnieuw de voeten in de roze pumps. In groene overall en getooid met roze baret gaan zij in Haarlem op zoek naar DUURZAME SIERRADEN. Doe mee!

StoereVrouwen Kooplegeractie
Het credo is ‘verbeter de wereld, ga winkelen’. StoereVrouwen willen genieten en dit mag niet ten koste gaan van mens, dier en milieu. Maar wereldverbeterend winkelen is nog niet zo gemakkelijk. Hoe weet je nu waar een product vandaan komt? Wie heeft het gemaakt? Wat zit erin? En is het niet te duur? StoereVrouwen maken deze vraagstukken bespreekbaar bij een breed publiek middels ludieke acties en promoten op positieve wijze een duurzame leefstijl. Een dergelijke actie is de Kooplegeractie.

Opening duurzame winkel WAAR!
Het gehele assortiment van de WAAR winkels bestaat uit duurzame producten en de winkels zelf voldoen ook aan de duurzaamheideisen. Op 9 oktober werd de eerste vestiging van winkelketen WAAR in Nijmegen geopend. Aan De StoereVrouwen viel de eer om dit initiatief met onze mars kracht bij te zetten. Vanwege het succes, mogen we ook nu weer aanwezig zijn bij de opening van de tweede winkel in Haarlem!

De reiskosten worden vergoed (op basis van 40% reductietarief). We verzamelen om 12.00u op het Centraal Station te Haarlem. De dag zal ongeveer duren van 13.00 tot 16.00.

Wat krijg je ervoor terug?
Een fantastische middag met ambitieuze mensen. Je reiskosten worden vergoed. En je krijgt gelegenheid om te winkelen in de nieuwste duurzame winkel, want als dank voor je inzet ontvang je een waardebon die je naar eigen invulling kan besteden bij WAAR. Dus een gegarandeerde succesvolle kooplegeactie!

Aanmelden
Geef je nu op en stuur een email naar: majoor@stoerevrouwen.nl