Selecteer een pagina

Op vrijdag 9 november 2007 vind de eerste jaarlijkse Netwerker van het jaar Challenge plaats, en ik ben een van de kandidaten op wie je vanaf nu kunt stemmen.

Het gaat om 3 dingen:

  1. De opdracht die ik doe voor het Wereld Natuur fonds: krijg zoveel mogelijk mensen uit je netwerk zover dat ze voor jou en het WNF de zee in duiken op 4 november in Zandvoort. Dat hoeft niet letterlijk (mag wel), pootje baden is ook al goed !! Hiermee kan ik laten zien dat ik mijn netwerk graag in wil zetten voor een goed doel, het WNF, en dus in staat ben om te geven, wat heel belangrijk is in netwerken. Degene die mij kennen, weten dat ik zo al in elkaar zit.
  2. Stem op mij: ga daarvoor naar de challengers op de site van Netwerker van het jaar . In een filmpje kun je me zien en horen…onderaan de pagina kun je op me stemmen, vergeet dat vooral niet ook te doen !!
  3. een presentatie op 9 november op Landgoed de Horst in Driebergen samen met de andere kandidaten. Je bent hierbij van harte uitgenodigd, meld je aan via de site:Netwerker van het jaar gast op 9 november

Wnf

      

Duik je mee voor leven in zee?

Wij, Het Wereld Natuur Fonds en Ingeborg van Meggelen, roepen iedereen op, jong en oud, gezinnen, bedrijven, donateurs en niet-donateurs, om op zondag 4 november 2007 om 14.00 uur in het koude water van de Noordzee te duiken. Dit gebeurt vanaf het strand van Park Zandvoort van Center Parcs. De duik is onderdeel van de ‘leven in zee’ campagne van het Wereld Natuur Fonds. In deze campagne vraagt het Wereld Natuur Fonds aandacht voor de bedreiging van de wonderbaarlijk mooie onderwaterwereld.

Hoe meld je je aan hiervoor?

  1. klik op de button : duik mee in zee,   (hier rechts.)
  2. meldt jezelf ( en degene die met je meekomt)  aan, en vermeld wel : netwerker van het jaar challenge bij vakje: hoe heb je hiervan gehoord. WNF actie duik mee voor levende zee 4 november 2007

1000 man : moet mogelijk zijn toch…

  • Geef dit verzoek door aan zoveel mogelijk mensen, en kom met zijn allen! Laat je zien en laat je horen. Laat ze me wel mailen dat ze komen. Ook als je vragen hebt, mail me dan ajb.
  • Weet je hoe we meer sponsoring, PR of Media aandacht hier voor kunnen krijgen? Laat het me weten. Het leukste, mooiste en of meest praktische idee krijgt zeker een beloning !!

Netwerken doe je samen, ik breng je graag in contact met een ander en daar heb ik jou bij nodig!!     En het WNF heeft jou steun ook nodig, in geld of welke andere vorm dan ook, in zekere zin hebben we elkaar allemaal nodig.

Dank voor je aandacht en graag tot ziens en hoors, hoort zegt het voort.

Ingeborg van Meggelen

Het leven in tenslotte een grote uitdaging, deze durf je toch wel aan ! ?