Selecteer een pagina

Ik kreeg deze video van een vriendin aan de andere kant van de wereld. Hoe waar hij is !!

Wat mij raakte was het feit dat zo'n klein, eenvoudig verhaaltje zo'n analogie kan laten zien met hoe ik soms aankijk tegen zaken die me 'overkomen' of die om me heen gebeuren. Nu lees ik weinig kranten en kijk niet veel nieuws op de tv maar toch…be├»nvloeding loert om de hoek.

De chicken little story is al van 1947 van Walt Disney…en toch zo up to date.

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik ben de negatieve beeldvorming die de media vaak laat zien meer dan zat. Ik noem deze tijden liever uitdagingen dan een crisis. Mijn kijk op zaken kan mijn leven veranderen, wie weet heb jij er ook wat aan.

De video is gemaakt door Brian Wong, en zoals hij zegt: jou economie doet ertoe, niet 'de economie' . Wat vind jij daarvan?

Laat een bericht achter als je wilt, ik lees het graag…

Hartelijke groeten

Ingeborg van Meggelen