Selecteer een pagina

Is je leven te hectisch, zijn je kinderen hyperactief,

heb je last van PMS of is er geen structuur in je leven?

Als je emoties en gedachten versnipperd zijn mis je soms emotionele stabiliteit. Je hebt behoefte aan meer structuur, logisch denken en routine in de verschillende gebieden van je leven.

Het introduceren, of meer dragen, van de kleur bruin in je kleding en voeding ondersteunt je bij ‘t creëren van stabiliteit en helpt je om zaken praktisch en nuchter te benaderen. Bruin is erg effectief om over-enthousiaste gemoedstoestanden te stabiliseren en kan je emoties kalmeren en gronden- je met beide benen op de grond zetten-. Bruine voeding zoals volkoren brood, noten en natuurlijk goede kwaliteit chocolade! staan erom bekend dat ze je een gevoel van welbehagen kunnen geven.

Begin met het dragen van bruine blouses, t-shirts of overhemden om meer stabiliteit te ervaren. Met bruine kleding kom je betrouwbaar en niet bedreigend, dus benaderbaar, over.

Ik neem aan dat je begrijpt dat dit een tijdelijke oplossing is?

Als je graag meer wilt weten en begrijpen waarom je een gevoel van stabiliteit mist of om te weten welke specifieke kleuren je kunt integreren in je leven, dan adviseer ik je een volledige ‘colour coaching’ consult te boeken. Dat kan bij een van de geregistreerde Colour Coaches.

Ik wens je een stabiele week toe,

Ingeborg van Meggelen