Selecteer een pagina

Zo, mijn 2 de cursus weekend van de cursus om colour coach te worden zit erop. Volgend weekend het laatste en afsluitende weekend.Wat een bijzonder weekend wederom.

Het eerste weekend ging vooral over de 16 kleuren en wat die voor eigenschappen hebben en wat die met je doen. Zo zijn rood, oranje en geel de ‘basis’ chakra kleuren en laten dus ook zien in kleding hoe iemand in het leven staat. Als je die kleuren niet als t shirt of top ‘regelmatig’ draagt, dan merk je dat vaak aan het ontbreken van passie voor wat je doet in je leven, of het ontbreken van een focus of het zelfvertrouwen. Dit klinkt nu heel kort door de bocht, en zo bedoel ik het niet, ik bekijk in een consult het hele plaatje aan kleding die iemand het afgelopen jaar heeft gedragen, zowel t-shirt als topjes, of jasjes en vesten, als ook broeken en rokken en assecoires. Dus niet zo van: je draagt geen geel: dus je hebt geen focus. Dat dus niet !!

Geel kan daaraantegen wel helpen om meer focus te krijgen en ook meer zelfvertrouwen. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen.

Wil je een consult deze week gratis zelf meemaken?   Mail me dan een kort berichtje met je motivatie en wie weet krijg je die dan van me cado, deze week alleen geldig (van 19 tm 22 mei dus) !

Na 23 mei ga ik consult tarieven vragen hiervoor, maar wie weet rekenik dan een introductie prijs. Je krijgt tijdens een consult een complete inventarisatie van je kleding die je nu draagt en een advies voor bepaalde kleuren en een color chart om op bij te houden welke kleding je draagt, zodat je veranderingen kunt gaan waarnemen en voelen. Meer kun je lezen op: Colour Coaching .

Ik krijg regelmatig de nieuwsbrief van Vivienne Westerhout van Haar eigen zaak. Haar eigen Zaak! is een netwerk waar je als onderneemster inspiratie opdoet, informatie uitwisselt en contacten legt tijdens door hun georganiseerde netwerk-bijeenkomsten en via het forum en de artikelen & interviews op hun website. Afgelopen keer viel mijn oog op een artikel over wervende teksten schrijven, wie weet heb je er wat aan, kijk dan op Haar eigen zaak: wervend schrijven. Maandag avond 19 mei komt ze bovendien op TV bij Dragons’den om 21.25 als ik me niet vergis op NL 3, kijken dus, ik ga het zeker even doen !!

Graag tot hoors,

Ingeborg van Meggelen

PS Kleuren liegen nooit