Selecteer een pagina

Herken je dit?

Wil je graag meer controle over je eigen leven krijgen?

Heb je soms gevoel dat situaties of zelfs anderen jouw leven bepalen?

Of heb je het gevoel dat je wel actief bent maar niet effectief genoeg?

Je kunt meer zelf discipline krijgen door o.a. harder te werken en meer focus in te brengen. Kleuren kunnen je daarbij ondersteunen.

Door het introduceren/meer dragen van de kleur marine blauw / indigo in je kleding kom je niet alleen geloofwaardig en betrouwbaar over, je krijgt ook meer natuurlijke autoriteit. Met andere woorden, je wordt de auteur/creator van je eigen leven.

Begin met het dragen van marine blauwe / indigo blouses, T shirts of overhemden om meer zelf discipline te krijgen. Met het dragen van de kleur marine blauw / indigo geef je een vitale, zelfverzekerde, overtuigende en rustige indruk.

Op 24 oktober start er weer een opleiding in nederland voor colour coach geleid door Thelma vd Werff. Die is echt de moeite waard als je voor jezelf (of je bedrijf) meer wilt leren over kleur en wat dat voor jou kan doen. Ik ben voor mezelf erg blij dat ik die opleiding in mei gedaan heb en kan me geen leven zonder kleur meer voorstellen.

Ik merk zelf door meer gevarieerde kleuren t-shirts te dragen, dat er meer kanten van mij tot zijn recht komen. Soms is het nodig om even te focussen op een dag, dan is geel of donker blauw een goede kleur, en een andere dag is meer ontspanning en lekker niets doen het devies en draag ik een oranje of fuchsia t-shirt. En paars of violet duidt vaak op een diepgaande verandering die gaande is. Kijk maar eens wat er nu allemaal gaande is en de kleur die je nu veel ziet.

Ik wens je een gedisciplineerde week toe,

Ingeborg van Meggelen