Selecteer een pagina

Oude wijn in nieuwe vaten, is dat wat het is?

Kleur houdt me al sinds 2008 in ieder geval regelmatig bezig. Toen volgde ik, door bij ’toeval’ de advertentie van Thelma van der Werff te lezen, haar opleiding tot Colour Coach in Hoofddorp. Jaren daarvoor had iemand me gezegd: jij moet meer kleur bekennen. Ik hoorde wel wat er gezegd werd, maar kon het niet plaatsen of vormgeven.

Met deze opleiding op zak was er weer een stap in de richting gezet en startte ik met mijn twitter account ColourCoachIng. Voor mij is inmiddels kleur meer dan als kleurentolk mensen vertellen over wat kleuren met ze doen persoonlijk gezien. Mijn missie is duidelijk mensen zakelijk gezien verder helpen, en daar richt ik mij dan ook op. Dus hoe zet je kleuren zakelijk gezien in, hoe ga jij meer van jezelf laten zien en dus kleur bekennen.

Deze economische omstandigheden nodigen er ons, mijns inziens, toe uit hiermee aan de slag te gaan, en dat doe ik zelf ook. Hoe kan ik die betere versie van mezelf maken, wie zitten daarop te wachten en hoe laat ik dit van mezelf het beste zien? Work in progress.

En dan krijg je een tweet onder ogen, waarin je gekoppeld word aan een interviewer die 8 weken lang over kleuren wil gaan schrijven. Of ik dat wil doen? Tuurlijk, ik geef immers graag door wat ik zelf geleerd en ervaren heb. En waar ik nog steeds blij van wordt.

Binnenkort hoop ik je daar dus via de krant deelgenoot van te kunnen maken, voor nu kun je alvast eens kijken op mijn pinterest borden over de verschillende kleuren.
Wat doe jij om (meer) kleur te bekennen?

En, met oude wijn, bedoel ik dat ik hier al eerder over schreef, en nu dus weer, maar voor mij blijft deze wijn heerlijk smaken 🙂