Selecteer een pagina

tja, je kunt er tegenwoordig niet omheen hè, wil je ook op het internet goed gevonden worden dan ben je tegenwoordig lid van Hyves.

Een tijdje vroeg ik me af waarom ik daar ook lid van zou worden. Sinds een paar weken ben ik er nu lid van mede omdat ik nu een project leid waarbij dit wel eens een heel handig middel zou kunnen zijn om de doelgroep te bereiken. Het betreft een Studentendag Rally voor bèta wiskundige studenten HBO en WO.

Een zeer speciale en specifieke doelgroep (niche) die in staat is om onze pensioenen en verzekeringen goed te berekenen. Er is veel vraag naar die mensen en een aantal potentiële werkgevers had er belangstelling in om iets hiervoor te organiseren en zo met de doelgroep in aanraking te komen. Het opleidingsinstituut heeft toen aan mij gevraagd of ik ze daarbij kon helpen. Dat leek me wel erg leuk. Ik wist vroeger ook niet helemaal wat ik wilde gaan doen na mijn studie en een oriëntatie dag kan dan een handig screeningsmiddel zijn.

Zo geschiedde, in okt 2007 hadden we het eerste event en dat was zeer geslaagd. Met een opkomst percentage van 97% en een grote tevredenheid voor herhaling vatbaar. En zodoende komt er nu op 11 juni a.s. weer een studentendag Rally. En daar zoek je dan op allerlei manier deelnemers en geïnteresseerden voor. Ook via Hyves zijn die vast te vinden en zo creëren we een community van mensen die elkaar daar weer kunnen treffen en ervaringen kunnen uitwisselen. Je kunt het vinden op Studentendag.hyves.nl

Ook via studieverenigingen en HBO en Universiteiten wordt het kenbaar gemaakt. Er is een speciale poster en kaart gemaakt die ik zelf erg leuk vind: Kaart voor studentendag op 11 juni 2008.

De aanmeldingen komen deze week binnen, das een goed begin. Als je tips hebt hoe we nog meer studenten kunnen bereiken dan hoor ik dat graag van je, wie weet kunnen we er wat mee doen.

Fijne dag, enne…ga op in je werk, maar ga er niet aan ten onder…

Ingeborg van Meggelen