Selecteer een pagina

Heb je het gevoel dat een aantal zaken tot stilstand zijn gekomen? Dat je verder wilt en niet weet hoe?

Zeker in deze financieel ‘uitdagende’ tijden kun je het gevoel krijgen dat dingen misschien wat ‘moeilijk’ gaan. Je wil graag meer……maar hoe doe je dat?

 

Zonder hoop is er geen ruimte voor groei en uitbreiding. Net zoals in de natuur, moeten oude patronen soms ‘afsterven’ om ruimte te maken voor nieuwe dingen in het leven. Ieder jaar zien we dat ook bv in het voorjaar: een periode van nieuwe groei, een nieuwe start en je krijgt een gevoel van hoop en verlangen als je de frisse kleur olijf en lime groen ziet in de natuur.

 

Begin met het dragen van olijf / lime groene blouses, tops of overhemden om te groeien met zelfvertrouwen op een creatieve manier. Misschien is het wel tijd voor een nieuwe aanpak in je persoonlijke of professionele leven? 

 

Olijf / lime groen  zal je intuïtieve leiderschap ondersteunen en je helpen om jezelf en je visies te ontplooien en ontwikkelen. Het kan ervoor zorgen dat je om jezelf kunt lachen, in het beself dat groei en wijsheid niet zonder fouten en gebreken komen. Ook handig als je gedichtjes aan het maken bent?!

In feite zijn onze fouten en gebreken uit het verleden onze beste leraren en kunnen deze ervaringen ons toestaan om verder te groeien en ons te ontplooien.

 

Netwerken

Je kunt ook uitbreiden door bv te netwerken. Naast bedrijven en ondernemers begeleiden op het gebied van kleur gebruik in hun kleding dmv Colour Coaching is netwerk tafels leiden is een andere passie van me. Mensen helpen om zakelijk gezien een stap verder te komen. Met elkaar aan een tafel kijken waar je behoeftes aan groei op zakelijk gebied liggen en te zien wat je voor elkaar kunt betekenen.

 

Op dinsdag 9 december kun je in Haarlem weer aan zo'n netwerk tafel van Heritage Partnership deelnemen. Dit keer met een speciale aanbieding: kom samen met iemand komen en betaal maar één keer de entree van 85 euro (excl BTW), een leuk cadeau voor de komende feestdagen. Zo ga je effectief het nieuwe jaar in. Kom je ook?

 

Speciaal voor vrouwen is er elke 2 de woensdagavond in de maand de Vrouwenwoensdag avond in het leven geroepen. In december is dat op woensdag 10 december, en ik heb als thema in Haarlem gekozen: Kleur bekennen in je (net)werk. Bereik je potentieel met een persoonlijkere presentatie. Schrijf je hier in. Met de komende feestdagen zul je heel anders naar jezelf en kleur en kleding kijken, dat beloof ik je.

 

 

Ik zie je graag aan een van mijn tafels…of bij mij aan de tafel voor een persoonlijk colour consult.

 

 

Dat was het voor deze keer, ik wens je een intuïtieve week toe,

 

 

Ingeborg van Meggelen