Selecteer een pagina

Het je moed nodig voor een (sollicitatie) gesprek of om een nieuwe hypotheek aan te vragen? Kun je wel wat aanmoediging/vertrouwen gebruiken om dat ene telefoongesprek aan te gaan of om al je e-mails te beantwoorden? Heb je moed nodig om een nieuwe relatie aan te gaan of om weer een nieuwe dag te beginnen?

Hoe het ook is, soms hebben we aanmoediging/vertrouwen nodig om iets weer te gaan doen, iets weer opnieuw te proberen na een teleurstelling of om ons enthousiasme weer te (her) vinden.

   Zonsopgang 

De natuur geeft ons iedere ochtend al een aanmoediging als de zon opkomt. Met haar oranje achtige gloed waarmee ze de wereld meedeelt dat er een nieuwe dag aanbreekt, vol van nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen !! De spontaniteit en blijheid van een kind weer te ervaren.
Zelf denk ik dan ook beetje aan het liedje:brand New day uit Wizard of Oz

Het maakt niet uit hoe gisteren was, de kleur oranje geeft je de (aan)moed(iging) om de dag met hernieuwd enthousiasme en energie te beginnen en aan te pakken.

Ook wanneer je je een beetje teleurgesteld, bang of lusteloos voelt, kun je de keur oranje gaan integreren in je leven. Je kunt een oranje t-shirt, overhemd, das of ketting dragen. Je kunt ook wat oranje fruit of groente eten om je energie peil omhoog te brengen en je gedachten positief te beïnvloeden, bv een sinasappel, wortel, pompoen of paprika.

Herken je dit: heb je vermoeide/branderige ogen na een dag achter je pc gezeten te hebben? TFT monitors schijnen een kwikzilver frequentie af te geven met een hoog percentage blauw licht. Deze verhouding van blauw licht kan een beschadigende invloed hebben op onze ogen en ons metabolisme. Oranje gekleurde computer brillen kunnen je ogen beschermen tegen onomkeerbare schade. Voor meer informatie, klik hier. Je kunt ze ook hier bestellen.

Door het dragen van een oranje kleurige bril 20 minuten p dag breng je meer vitaliteit, energie en plezier in je leven. Deze kleur versterkt tevens je immuunsysteem en verteringgestel.

Heb een plezierige week,

Ingeborg van Meggelen