Selecteer een pagina

 lieve lezers,

Regelmatig ontvangen we nieuws over de globale recessie, de huizenmarkt die in elkaar stort en het sluiten van bedrijven. Of er daadwerkelijk een wereld recessie is of niet, de vraag is, word je erdoor beïnvloedt of niet? Maak je je zorgen over je baan of je bedrijf? Kijk je met argusogen de toekomst tegemoet en stop je nu met (alle) activiteiten om je baan of toekomst te verbeteren?

Aan de andere kant zijn er ook nog steeds bedrijven die floreren en groeien. Er worden nog steeds banen aangeboden. Waarom bloeien sommige bedrijven wel terwijl andere sluiten? Doen zij dingen ‘anders’?

Ik geloof dat deze tijd de mogelijkheid biedt om van middelmatigheid naar uitmuntendheid te groeien. We worden allemaal gedwongen te kijken wat werkt voor ons en wat niet. Meer van hetzelfde geeft, zoals we allemaal weten, immers steeds dezelfde resultaten.

Deze maand een kleur die je kan ondersteunen om creatiever te worden, in je werk én in je privé leven. Deze kleur kan je helpen om nieuwe methodes te ontdekken, dingen anders aan te pakken indien de oude methodes niet meer de gewenste resultaten opleveren. Hoe kun je ontwikkelen van middelmatigheid naar uitmuntendheid? Nieuwe tijden verlangen nieuwe maatregelen, methodes en paradigma’s.

Introduceer de kleur turkoois in je leven. Je kunt deze kleur dragen of objecten in deze kleur in je werk en thuis omgeving neerzetten. Turkoois is een combinatie van groen en blauw; het moedigt je aan om naar je eigen intuïtie te luisteren. In de kleuren therapie is de kleur turkoois gerelateerd aan nieuwe tijden, frisse ideeën, het computer tijdperk en creativiteit. Deze tijd daagt ons uit om origineel, inventief, uniek en optimistisch te zijn. Dit zijn allemaal eigenschappen van de kleur turkoois.

Wil je meer weten over wat ik de komende maand allemaal ga doen en waar ik zoal te vinden ben, kijk dan op de pagina aktueelop mijn website. Ik zou het leuk vinden je daar ergens te zien..

Ik wens je een creatieve en originele week ,

groetjes Ingeborg

ps leuke website tip: een leuke nieuwe, krachtige en duurzame beweging: Ladiesfirst