Selecteer een pagina

 

Clip_image002_033

Graag wil ik met jullie delen wat Thelma vd Werff, bedenker van het concept Colour Coaching en eigenaar van van Colour Comfort,  zegt over de kleding van Michelle Obama op 20 januari jl.:

Ik heb de inauguratie van President Obama gevolgd op tv en was enthousiast toen ik de kleding van de ‘First Lady’ zag.
 
Michelle Obama droeg een gele jurk, een gele jas,olijfgroene handschoenen en groene schoenen.
 
De gele jurk laat ze zien dat ze gefocust en zelfverzekerd is, zowel in haar denken als in haar gevoel . Ze benadert het leven met vertrouwen, vreugde en flexibiliteit. Ze is in staat om snelle beslissingen te nemen en kan zichzelf goed uiten. Haar houding is positief en optimistisch.
 
Haar gele jas vertelt ons dat ze al deze eigenschappen naar de wereld ook wil uitdragen.
 
Haar olijfgroene handschoenen laten zien dat ze haar werk wil uitbreiden op een medelevende en creatieve manier. In haar werk laat ze zich leiden door haar eigen innerlijke waarheid en intuïtie welke haar de mogelijkheid geven om haar eigen individuele richting te volgen.  Ze is een loyale en consistente werker, niet bang om nieuwe wegen in te slaan, mits deze niet tegen haar principes ingaan.
 
Haar groene schoenen vertellen ons dat ze op een oprechte, waarheidsgetrouwe en betrouwbare wijze vooruit wil in het leven. Ze volgt haar hart en wilt anderen graag tot dienst zijn. Ze deinst niet terug of voor het aanbrengen van verbeteringen of veranderingen en voor het nemen van beslissingen
 
Achter deze succesvolle man staat een ‘kleurrijke’ vrouw!
Let wel: deze kleurenanalyse is een moment opname, a.h.w. een foto. Voor een complete film is een colour consult nodig. 
 
V&D zal Colour Comfort en het concept colour coaching in Nederland introduceren tijdens de huishoudbeurs in de Rai op 14 februari tot 22 februari 2009. Dit is een unieke kans om Colour Coaches en mijzelf (Thelma) te ontmoeten, om persoonlijke consults te boeken tegen een promotieprijs, gesigneerde boeken te kopen of de dagelijkse Kleur presentatie op de catwalk bij te wonen. Ook geven we gratis, net als hierboven, korte consults over uw kleding.
 
Bezoek onze stand in de hal ‘Bubbles’ en we verheugen ons erop je te ontmoeten. Zelf zal ik (Ingeborg van Meggelen) op zondag 15 en maandag 16 februari op de beurs aanwezig zijn.

In mijn volgende blog zal ik een nederlander opzoeken en toelichten a.h.v. kleding die die persoon draagt.

Ingeborg van Meggelen