Selecteer een pagina

Ken je dat ook, je begint ergens over te praten en voor je het weet willen mensen meer en meer weten?

Vaak vragen mensen mij het hemd van het lijf als ik over kleuren begin te vertellen. Hoe werkt dat dan, wat moet ik dragen, wat straal ik nu uit, zijn veelgehoorde vragen.

De kleuren die je draagt laten je talenten zien. Boeiende materie, waar ik niet genoeg van kan krijgen om te delen. ALs je dat nu eens op band had staan dacht ik wel eens…dromen zijn soms een voorbode.

Laatst werd ik via Marlies vd Meer getipt om mee te doen aan een radio intervieuw van Sabriye Dubrie van FMK radio. Dat leek me wel wat, contact ging super snel via twitter en , voila, op 9 februari kun je me daar meer horen vertellen.

Aan de hand van de universele kleurenleer, het effect dat kleuren op jou en je omgeving hebben, kan ik mensen bewuster maken van hun potentieel, hun uitstraling en hen helpen zichzelf effectiever te presenteren. Ik kan ze laten inzien waarom sommige dingen maar niet lukken en ander zaken juist heel soepel gaan. En dat alles aan de hand van kleuren die iemand draagt. Wil jij dat ook? Luister dan mee 9 februari van 10-11 uur. 

Mail me je vragen , of twitter ze via dm, ik wil er graag een interactieve uitzending van maken.

graag tot dan…

Ingeborg
@colourCoachIng