Selecteer een pagina

Het Nieuwjaar is begonnen en dit is de tijd voor nieuwe voornemens of een frisse start! Mischien ben je er al wel mee begonnen of heb je even inspiratie erbij nodig?

Gister schijnt de meest deprimerende dag van het jaar te zijn geweest, maar volgens mij heb je ook zelf in de hand wat je ervan gaat maken. Kleuren kunnen je daarbij ondersteunen, ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Wanneer je je meer open wilt stellen voor nieuwe ideeën en ervaringen kun je de kleur wit gaan dragen. Wit doet je denken aan een blanco vel papier wat wacht om beschreven te worden met nieuwe dromen, plannen en ideeën.

Let er wel op dat je niet te veel wit gebruikt in je omgeving of te vaak witte kleding draagt omdat het ook een koude, steriele en afstandelijke indruk kan geven. Indien je de kleur wit te vaak draagt kan het ervoor zorgen dat je besluiteloos wordt omdat er teveel ideeën en mogelijkheden door je hoofd gaan.

Wit wordt vaak geassocieerd met magere, low-fat producten en zuivelproducten. Wees echter voorzichtig met het gebruik van witte suiker en witmeel want dit kan resulteren in gewichtstoename.

 

Kennismaken

“Vroom & Dreesman” zal Colour Comfort en het concept  colour coaching in Nederland introduceren tijdens de Huishoudbeurs in de Rai op 14 februari tot 22 februari 2009.

Dit is een unieke kans om Colour Coaches en Thelma vd Werff (de bedenker en oprichter van Colour Comfort) te ontmoeten, om persoonlijke consults te boeken tegen een promotieprijs, gesigneerde boeken te kopen of de dagelijkse Kleur presentatie bij te wonen. Op verschillende dagen zal ik er zelf ook aanwezig zijn.

 

Bezoek onze stand in de hal ‘Bubbles’ en we verheugen ons erop je te ontmoeten,

Ik wens je een jaar vol nieuwe plannen en mogelijkheden toe,