Selecteer een pagina

ik heb het boek gekregen op een leuke manier. soms zeg je dat je iets wilt..en dan kan een ander zorgen dat je het krijgt, zoiets..Law of Attraction ??

ik dacht van mezelf voor ik het boek open sloeg, dat ik een ja-en type ben, iemand die open staat voor mogelijkheden en altijd voor zaken naar oplossingen wil kijken. dat is ook zo…en..ik ben ook een ja-maar type heb ik inmiddels door het lezen van een paar pagina’s en het doen van o.a. de test in het boek ont-dekt, en daar is , voor mij, niets mis mee!! alles wel in balans..

het ja-en is ook vermoeiend, ik sta nl niet echt bij teleurstellingen stil, en das niet handig heb ik onlangs gemerkt. In het boek wordt het genoemd dat je een soort weekdier bent, zonder ruggengraat, en dat klopt soms ook wel.

nu ben ik vorig jaar geopereerd via kijk operatie aan mijn linker knie, ik dacht met een week weer alles te kunnen, bleek toen, dat ik 6 weken met 2 krukken moest lopen om knie te ontzien !! shit denk ik nu, maar nee , ik ging door… ik heb allerlei mensen om hulp gevraagd en ook gekregen, dus het heeft wel geholpen dat ja-en…maar toch, ik merk nu, dat nu ik een mri scan krijg omdat het nog steeds niet helemaal echt 100 % goed voelt, er wel tranen komen, en die zijn denk ik ook van die tijd afkomstig.

het eerste wat ik dacht toen de arts me vertelde, dat ze een mri scan van mijn knie wilde maken was: ja, geweldig…en pas paar uur later realiseerde ik me ..dat dat weer een ander begin is..van WAT? totdat ik de uitlsag heb van die mri scan weet ik het niet , en ik probeer me dat iedere dag goed voor ogen te houden.ik huppel dan tussen je-en en ja-maar

het boek opent dus op een leuke en leerzame manier mijn ogen en ik ga de gesprekken aan met mensen om me heen hierover en daar komen weer leuke dingen uit. en..ik heb het boek nog niet eens uit, ben op blz 60 en het heeft er 270, kan je nagaan wat er nog meer te vinden is…

een leuke opmerking uit het boek:

gras groeit niet harder door eraan te trekken !!

wordt vervolgd…vooralsnog ga ik ervanuit dat die eventuele nieuwe operatie gewoon slaagd: ja maar, wat als dat lukt?? dan ben ik super blij..

gr ingeborg