Selecteer een pagina

Wat ik graag ervaar is als mijn eigen creatieve bovenkamer weer volle toeren draait. Daar krijg ik meteen energie van.

Op 4 juli ga ik bv een speciale netwerk tafel leiden van de Stichting Heritage Partnership, op Landgoed Waterland in Velsen Zuid, zodat mensen succesvoller kunnen worden in hun zakelijke (netwerk) activiteiten. Met dat idee,om een tafel te leiden, liep ik al bijna een jaar rond, en nu ga ik het gewoon doen !! En tot mijn verbazing kreeg ik binnen 2 weken ruim 30 aanmeldingen hiervoor, terwijl ik eigenlijk maar plaats had voor 10-12 man. Gellukkig komen er 2 ervaren collega ondernemers mee een tafel leiden, en gaan we wat mij betreft een zeer energieke en cont(r)actrijke avond hebben. Ik zal er na 4 juli over berichten. Heerlijk..

Afgelopen zondag was ik op het benefiet concert dat Laura Figi samen met het Heemsteeds Philharmonisch orkest gaf op het Het Oude Slot in Heemstede ten behoeve van de STICHTING DOE EEN WENS. Onder de bezielende leiding van Simon Paagman (dit keer voor Meerbsuiness Haarlem Goede doelen), was voor dit project en deze dag gekozen. Er werd uiteindelijk een cheque van 3.000 euro overhandigd aan de Stichting Doe een Wens.

Wat is HET dan?

Dan word ik dus ineens ’s nachts wakker en weet ‘HET’ : dit soort zaken horen bij mij, ik voel me dan als een vis in het water, een soort zakelijke relatiemanager, iemand die mensen verbindt, contacten legt, plezier heeft in wat ze doet, en om in de woorden van Herbert van Hoogdalem  te spreken, dan voel en ben ik die proffesionele outsider. Wat een super woord heeft hij bedacht (dat neem ik tenminste aan). Ik sta er buiten, maar ook weer niet, voel me op dit soort momenten juist super verbonden. Een verbondenheid van buitenaf, die past bij mij, want ik vind het heerlijk om me met veel meer mensen en zaken te verbinden en contacten te verdiepen. Een connector , coach, inspirator, of zoals Adriaan Hoogendijk van de week zei op het Congres van het Tijdschrift voor coaching: een wandelend/zittend vraagteken zijn.

Omdat ik vaker de vraag kreeg, wie ben je en wat doe je, hoop ik hiermee alvast een tipje van de sluier opgelicht te hebben. Meer volgt, want het schrijven hier vind ik heerlijk..

Onthou (eerlijk gepikt)      

Niets is waardevoller dan deze dag

Groetjes Ingeborg