Selecteer een pagina

Overvloed_001_klein_sept_2 ik loop al een tijdje ’s morgens vroeg, voor ik aan het werk ga, hier in de buurt door een parkje, lekker uitwaaien en ideeen of inspiratie opdoen, of zaken even van me afzetten…

tijdens de wandeling gebeurde er iets ‘magisch’ voor mij. er staan een aantal kastanje bomen in het park, en heel af en toe vind ik een kastanje. vanmorgen echter, lag het hele pad ermee bezaaid…echt overvloed !!!Ik nam er zelf een groot aantal van mee, en ik bedacht me tegelijk, dat ik ze ook weer weg wilde geven, dus heb er stapeltjes van gemaakt en om de paar meter een stapeltje gemaakt, zodat als er kinderen langs komen, ze die mee kunnen nemen.

meteen bedacht ik me , dat ik zo de week door wil gaan, open te staan voor het onverwachte en klaar om te ontvangen…en te geven

ik hoor graag van je, welke ervaring jij hiermee hebt, vorige week zijn er ook al zulke wonderbaarlijke dingen bij mij gebeurd, ben benieuwd hoe deze week zal gaan. een ding is al zeker, deze dag gaat er een stuk relaxter uitzien dan ik vanmorgen bedacht toen ik wakker werd. en dat ‘alleen’ door zo’n wandeling.

De parallel hierin naar netwerken is voor mij, dat het daarin ook gaat om geven en nemen. zolang er een balans is, gaat het goed, als hij door slaat naar bv alleen nemen…dan is de ‘flow’ eruit en wordt het dus hoogst tijd te geven. Ik ben een persoon die van nature erg graag geeft, en sinds kort ben ik meer aan het kijken, wat ik graag zou willen krijgen. en dat resulteert er weer in, dat mensen mij gaan vragen: "wat kan ik voor jou doen?"  Heerlijk…

groetjes van Ingeborg