Selecteer een pagina

Ik zit deze week te (net)werken in Eindhoven en hebt hier ook de nodige afspraken gepland staan.
Zo is er op dinsdag 30 maart de Bites& Business avond in Eindhoven en op vrijdag 2 april het eerste twitterfeest van Nederland in De Effenaar waar ik ook heen ga.

Op 28 april a.s is er een mooie dag georganiseerd door Syntens over groeien met Sociale netwerken. Ik zal in Best bij Volvo de Beemd die dag de durftevragensessies aldaar begeleiden.

Haarlem

Afgelopen week had ik een paar mooie afspraken in Haarlem, waaronder die met Andre Gahrmann en Nadine Visser over een nieuwe lokatie voor Durftevragen in Haarlem. Dat is voor 7 april nu geworden de Wachtkamer 2 de klas op Perron 3a in Haarlem, helemaal super.
Een goeie vriendin en mede onderneemster Esther Visser van Papilio marketing oplossingen gaf me een website scan cado en daar kwamen hele mooie dingen naar voren die ik makkelijk kan aanpassen in mijn website zodat ik beter gevonden wordt en nog beter laat zien wat ik kan.

De Bites & Business avond in Haarlem bij XO was ook weer een groot succes. Zoveel energie als er gaat vloeien als mensen gaan kijken wat ze voor elkaar kunnen doen en dat alles onder genot van een heerlijk hapje en drankje!

Ik wens je een gele week toe, met focus en warmte,

Ingeborg van Meggelen