Selecteer een pagina

Ja, soms kom je iets tegen en denkt: zo zou ik me ook wel willen presenteren…

Zo gezegd zo gedaan, Edo van Santen geeft workshops winnend presenteren en de elevator pitch en sluit af met een mooi filmpje van iedereen. Dat heb ik gedaan, hier is het resultaat: Ingeborg van Meggelen on stage

Ik vond het leuk en ook heel leerzaam om het met een groep te doen,(met twitteraars : @saskiaspinhoven, @remcojanssen, @paulinevdulken @constantlamp en Desiree Schunken en Marc van den Hout)te zien en ervaren hoe anderen het doen motiveert mij altijd enorm om ook het beste uit mijzelf te willen halen.

Ik zal hem binnenkort ook op mijn website zetten. Ik kan je ook echt uitnodigen om ook naar de andere filmpjes te kijken, zo leerzaam, of ga zelf een workshop volgen op 31 mei a.s. Voor de prijs hoef je het niet te laten, hij is wel het vijf of tienvoudige waard. Kijk maar bij Edo van Santen

Als je zelf een leuk filmpje of tip hiervoor hebt, dan hoor ik die graag,

Namaste
Ingeborg van Meggelen