Selecteer een pagina

Zo tegen ’t einde v t jaar komen er nog even allemaal goede ideeën bij mij binnenwaaien. Voelt als met een deadline van een project: als het moet komen er de mooiste dingen naar voren. Want de centrale vraag nu die ik veel hoor is : wat zijn jouw doelen voor 2011?

Voeten en kleur cirkel 

Goeie vraag, want als je geen doelen stelt kun je ook niet kiiken of ze uitkomen en heb je dus geen ‘ankerpunten’ om op te varen. Dan pak je dus je zeilboot en ziet wel waar je uitkomt.

Vorige week zei ik ineens zelf tijdens een workshop : dus jij wilt het mooiste visje van de zee worden? En ik kon er zelf enorm om lachen. Das toch geweldig als je dat wilt zijn. Er is plek zat in die grote oceaan, dus kom maar op dacht ik.

Thuis het boekje erbij gepakt, en ja dat sprak me aan, daar ga ik zelf een workshop over geven. Past wel in de gouden driehoek voor slimmer netwerken waar ik eerder al over sprak. Dus ik ben ermee aan de slag gegaan en heb nu een heerlijk aanbod om in de kerstvakantie, als de werkdruk er even niet is, op 28 december ’s middag in Eindhoven, met een groepje van maximaal 12 mensen, met elkaar te gaan werken aan JOUW MOOISTE visje van de zee worden (of meer zijn).

Vraag is dan natuurlijk : wat is mooi?
Dat riep bij mij heel even ook een vraag op van, vergeleken met wie, moet ik dan modekonigin worden, in de bladen komen staan enz? Dat kan, als dat jou droom is, maar voor mij zit het meer in de trant van :
mooi van binnen = mooi van buiten .

En daar gaat de workshop dus over, jou mooi heid van binnen helder krijgen, visualiseren, verwoorden, uitspreken, voelen, en uitten. In een veilig groepje van maximaal 12 mensen die dit ook aan het uitproberen zijn.
Hoe kun jij (nog meer) schitteren, hoe ziet dat er voor jou uit? Wat zijn je talenten en laat je die (genoeg) zien. Want, als mensen niet weten waar jij specifiek goed in bent, wat jou talenten en toegevoegde waarde is, hoe kunnen ze je dan aanbevelen of over je praten met anderen.

Talenten kun je met woorden benoemen maar komen ook tot uiting in de kleding en kleuren die je draagt. Ook daarover ga je meer horen en leren. Kom je meedoen?

Een heerlijk workshop om het jaar positief mee af te sluiten en je te kunnen storten, als je dat wilt, in de nieuwjaarsrecepties en te ofenen wat je hier geleerd hebt. Hier staat de folder van de workshop.

Ik hoor graag ook hier hoe jou Mooiste visje van de zee eruit ziet.

Ingeborg