Selecteer een pagina

In mijn log van 7 juli jl heb ik al even aangehaald dat ik op 4 juli zo’n boeiende en vooral inspirerende avond heb geleid voor de Stichting Heritage Partnership in de vorm van een gemodereerde (= door een moderator geleide) netwerk avond. Met maximaal 12 man aan een "tafel’ gedurende enkele uren in een bepaalde, goed doordachtte en uitgewerkte formule, met elkaar netwerken op een bijzondere lokatie.

De  Stichting Heritage Partnership Is een non-profit organisatie die als doel heeft kastelen in Europa te ondersteunen op het gebied van o.a. subsidies, restauratie, verbouwing en onderhoud . De stichting bevordert de samenwerking tussen de eigenaren en beheerders van kastelen en het bedrijfsleven. De deelnemers van Heritage Business Lounge ontmoeten elkaar o.a. in deze historische gebouwen, waar zij gemodereerde netwerken met elkaar. Sinds deze zomer ben ik een moderator voor Haarlem e.o. Ik doe dat met heel veel plezier met en bij Saskia Post op Landgoed Waterland in Velsen Zuid .

Ik kan er uren over praten, maar anders is het im te lezen wat anderen er van "vinden" of hoe zij het ervaren hebben:

Een van de deelnemers, Rob Wieleman (van Kennemer Business), is zo vrij en aardig geweest er een stukje over te schrijven op zijn portal: artikel Kennemer Business 4 juli 2007

Dit is wat een van de deelnemers van 4 juli er o.a. over zegt: "De netwerkbijeenkomst van 4 juli op landgoed Waterland vond ik heel nuttig. Op andere bijeenkomsten hoor je vaak ‘ja hè, het was leuk je ontmoet te hebben, ik bel je nog!’ en vervolgens blijft het oorverdovend stil. Dat kan anders. Op een netwerkbijeenkomst van Heritage volg je met elkaar een strakke structuur in het uitwisselen van vraag en aanbod en dat is echt werken geblazen. Ik vond het sterk dat er apart 30 minuten wordt ingeruimd, alleen maar voor het checken en verifiëren van de afspraken!"

Wil jij dit wel eens zelf ‘ervaren’?

Dat Kan ! Je bent van harte welkom op maandag avond 20 augustus op Landgoed Waterland in Velsen Zuid van 17 u tot uiterlijk 22 u. De kosten van een proefsessie bedragen 30 euro excl BTW. Je krijgt hiervoor apart een rekening.

Alleen als je je van te voren aanmeldt via Ingeborg@netevenanders.eu kun je toegang krijgen tot deze avond, met vermelding van je (bedrijfs) naam, voornaam , woonplaats en je e mail adres. Het lijkt mij erg leuk je daar te ontmoeten. Je mag ook collega’s of andere zakenrelaties meenemen, die zich dan ook wel even bij mij per mail aan moeten melden. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven op de avond zelf, dus wees er snel bij als je er zeker bij wilt zijn.

Hoort zegt het voort, ik zie jullie graag daar of op een andere plaats…

Zonnige groetjes Ingeborg

ps Niets is zonder beweging ontstaan.