Selecteer een pagina

..een klein hoekje.

Soms kan ik me zomaar, zonder aanwijsbare reden heel gelukkig voelen. En soms is dat geluk ook heeeeeel ver weg, verstopt of gewoon niet voor mij weggelegd die dag?! Herken je dat?

Toch voel ik me in het algemeen meer door geluk dan door iets anders omringt. Ben ik bijvoorbeeld dankbaar dat ik in Nederland woon, dat mijn ouders nog leven, dat ik mijn eigen bedrijf heb waarin ik zelf kan bepalen wat ik doe, dat ik leuke collega’s heb om opdrachten mee te doen, dat ik een gave moestuin kas heb gehad van mijn vriend waarin ik lekker zelf mijn groente kan kweken, en ga zo maar door. Ik merk ook, dat als ik dit zo op ga schrijven, de stroom van dankbaarheid en me gelukkig voelen, toeneemt.

Geluksroute Eindhoven
Dat is ook mede voor mij de reden om met een aantal anderen samen, de Geluksroute in Eindhoven te gaan organiseren op 8 en 9 juni a.s. Ik voel me gelukkiger als ik mijn geluk kan delen en dat schijnt bij meer mensen zo te zijn. In dat kader zag ik gister dit filmpje wat ik graag met jullie wil delen:

365 Grateful project

Het lijkt me leuk dit zelf ook te gaan doen, maar dan met digitale foto’s. Eens kijken waar ik de resultaten daarvan zal publiceren, als jij daarvoor een suggestie hebt hoor ik die graag.

Wat maakt jou gelukkig?