Selecteer een pagina
Eindelijk, daar ben ik weer.
Niet dat ik weg was, maar schrijven hier kwam er even niet van, maar nu dus weer wel.

Na een heerlijke zomer vooral met mijn vriend doorgebracht te hebben, die ik na 30 jaar dit voorjaar weer tegenkwam en meteen erg verliefd was en ben, nu weer lekker aan de slag. Natuurlijk met de kleuren en het netwerken. Wat ik doe omschrijf ik als volgt: ik begeleid mensen en bedrijven om door middel van communicatie en kleur meer in hun kracht te komen staan, beter te laten zien wie ze zijn.

Een van de dingen waar ik mee bezig ben is in training te zijn om kleuren cursussen in Nederland te gaan geven olv Thelma van der Werff, de bedenker van Colour Coaching.
Op 26, 27 en 28 oktober is er een drie daagse training met de titel: DE KRACHT VAN KLEUR, en als zeer gepaste ondertitel

Leer de universele taal van kleur te begrijpen, spreken en toe te passen
Kleuren regenboog

Samen met nog een aantal colour coaches die hiervoor ook in training zijn, gaan we die training geven in Utrecht bij Seats2meet, hoe kan het ook anders. Wie er wel eens is geweest snapt wat ik bedoel, en als je het nog niet weet of kent, kijk dan maar
hier voor wat foto’s, ze werken op een heel bijzondere en eigentijdse manier met kleur. Op mijn eigen website, Hier lees je er meer over.

Het werken met beide items is gewoon zo leuk, daar ga ik je de komende tijd meer over vertellen. Nu eerst verder om de netwerktraining voor de politie af te maken die ik in oktober ga geven.