Selecteer een pagina

Gaaf artikel van Fanny Koerts, o.a. mede durftevragen begeleider, over twitter voor beginners. Ik merk dat veel mensen om me heen ook dit soort vragen hebben en me op twitter gaan volgen. En vanavond tijdens de Vrouwenwoensdagavond over netwerken zal ik ook wel vragen krijgen.

Dit zegt Fanny van zichzelf: "Ik houd me bezig met Sociale Dynamiek en talentontwikkeling in teams. Ik ben extreem nieuwsgierig, communicatief vaardig, en creatief. Geef mij een complex proces wat wel wat opschudding en nieuwe inzichten kan gebruiken en ik doe mee!"

En hier een handig artikel om in 6 stappen met je twitter te beginnen van Niels Gouman.

En ja, voor wie liever film kijkt:Twitter in plain english

En als je dan toch aan het lezen bent, lees dan het artikel van Nils Roemen over Kinderen die vragen ….kunnen iets waanzinnig zinvols…

groene groetjes Ingeborg