Selecteer een pagina

Dit is een van de veel gehoorde vragen deze dagen als je iemand tegen komt op een gezellige nieuwjaarsborrel of bijeenkomst. Herken je dat? Gister nog gehoord bij Corus nav de nieuwjaarsborrel van de KvK in Amsterdam.

Het liefste zou ik ze dan o.a. dit filmpje willen laten zien :I’m a coach…van Simon Tyler

En meer over deze man kun je natuurlijk op zijn website lezen. De eerlijkheid gebied me dat ik dit tegenkwam toen ik wat aan het rondneuzen was op de sites van o.a.LinkedIn en Naamlooz community op Ning .

Ik ben van beide dus ‘lid’ maar doe op de laatste nog niet zoveel, terwijl hij wel veel mogelijkheden biedt (volgens ‘insiders’ en regelmatige gebruikers) En aangeszien ik het oude aan het bekijken ben en plannen maak voor 2008, hoort dit er voor mij bij.

Waar ga ik me op focussen en meer aandacht aan geven? Had er van de week een super inspirerend gesprek over met Saskia Juijn naar aanleiding van haar aanbieding om samen met haar je plannen voor 2008 te maken. Niet dat ik dat niet zelf zou kunnen (we weten allemaal hoe we moeten afvallen, om maar eens een veelgehoord thema deze dagen te noemen, het doen is een andere zaak, toch..??) maar dat het me leuker en inspirerender leek het in dit geval samen met haar te doen. Meer hierover in een volgende blog, nu volsta ik me dat het zeer de moeite waard was.

En ook de kennismakingsborrel deze middag (in een voor mij nieuw cafe in haarlem genaamd Koops), met Barbara Philipsen heeft aan mijn plannen maken bijgedragen. De bekende puntjes worden nu echt op de I gezet van de website.

Tot snel, vertel je me jou plannen voor 2008?

groetjes Ingeborg