Selecteer een pagina

….nietwaar?

Herken je dat: je werkt hard om dingen voor elkaar te krijgen. Je weet wat je te bieden hebt, je weet dat er vraag moet zijn en is naar wat jij te bieden hebt, en toch…loopt “het” niet. Hoezeer je ook je best doet, er zit geen flow of spirit in.

Dat overkwam mij weer eens onlangs. Ik raakte ziek, kon 2 weken niet veel doen behalve slapen en uitrusten en wachten tot mijn lichaam weer mee wilde werken. Langzaam maar zeker kwam mijn energie weer terug, maar ik realiseerde me meteen, dat ik dan niet meteen er weer 300 % tegenaan ‘moet’ gaan. Dat zit wel in me, maar ik vraag me dan af: waarom wil ik dit? En dan is het vaak automatische piloot, zo deed ik dat , dus …..NEE daar stop ik nu mee.

En dan kunnen er mooie dingen langskomen die je ook ZIET. Zo ook met miljonair mind intensive van T. Harv Eker. Van verschillende kanten kreeg ik daar uitnodigingen voor en het voelde alsof ik daar zou willen zijn. Eens kijken naar mijn overtuigingen over geld en energie, want geld is energie, en kijken hoe ik daar meer vrijheid mee kan krijgen. Want een ding was me duidelijk geworden: de geld stroom liep niet vloeiend. Dan weer wel, dan weer niet, maar geen flow. Zo ook dus met mijn eigen energie, geen flow.

Na dit weekend heb ik die dus weer terug, realiseer ik me ineens. Net als een balletje dat moet rollen, stroomt mijn energie weer.
Op de zondag mochten we een oefening doen met een pijl. Die zet je, onder hele goede begeleiding, tegen je keel en een ander houdt hem tegen. Op de pijl schreef ik wat ik letterlijk wilde doorbreken: Lack of Focus. Ik ging staan, keek de man tegenover mij aan en tjakka, daar ging de pijl in een flits in 2 delen kapot. Er stroomde enorm veel energie door me heen, echt een hele mooie I DID IT stemming.

Nu drie dagen later voel ik die energie nog stromen: ik leer ondernemende vrouwen hoe ze succesvoller/krachtiger kunnen worden . En daarmee maak ik mezelf en mijn eigen bedrijf ook sterker/krachtiger. WIN-WIN


Mijn balletje rolt dus weer, hoe rolt jouw balletje?

Groetjes Ingeborg