Selecteer een pagina

Vanmorgen werd ik wakker en wist HET, mijn missie:
Ondernemende vrouwen ondersteunen om zichzelf en hun bedrijf krachtiger te presenteren, dat is wat ik doe.

Het lijkt zo voor de hand liggend en logisch, het zat in me, dat voelde ik wel, maar hoe breng ik het naar buiten. Zo dus. En het voelt heerlijk. Sluit ook aan bij waar ik morgen heen ga, de boekpresentatie van Judith Webber, omdat haar boek uitkomt.

Tijdens het schrijven van het boek vroeg ze me of er er iets over kleuren in wilde zetten, en dat heb ik met plezier gedaan:

ingeborg van meggelen

Ik ben erg bezig geweest om de teksten op mijn website aan te passen de afgelopen weken, er staat nu steeds meer op wat en wie ik ben en wat ik te bieden heb. Ook heb ik nieuwe workshop gepland en ga ik meer in-company trainingen geven. Wil jij met meer gemak je doelen bereiken, hou mijn agenda dan in de gaten en kom een workshop volgen

Ik sluit af met de vraag: hoe ga jij (meer) kleur bekennen?