Selecteer een pagina

Zoals ik al eerder schreef, wil ik graag netwerker van het jaar 2007 worden. Daar moet je wel wat voor doen…

8_okt_2007_schildpad_wnf_4 Om te laten zien in de praktijk, dat ik dat ook kan en ben, ga ik me inzetten voor een goed doel, en dat is WNF, met de actie  Herfstduik voor een levende zee…

Afgelopen maandag was ik allereerst bij het WNF om de actie door te spreken. Ik kreeg er heel veel energie en inspiratie van . ’s Avonds was ik op een de bijeenkomst van KenemerBusines Talking Toasting and Tasting netwerk bijeenkomst 2007 en daar heb ik rondgelopen met een schildpad op mijn schouder om aan te geven dat ik er helemaal voor ga…

Ik heb gezegd, dat ik op 4 november met 1000 man  om 14 u in Zandvoort ga staan !!!

Dat is nogal wat, en dat kan en wil ik dus niet alleen, daar ga ik mijn netwerk (JOU DUS) bij inzetten en aanspreken om mee te gaan…het leven in zee kan immers niet genoeg aandacht krijgen.

De button naast deze blog (met panda en het water) geeft een directe link (neem je partner mee: kom gezellig met z’n 2-en ) om je aan te melden en die aandacht te geven.

Een levende zee

Bescherming van de onderwaterwereld is een flinke klus. Het leven in zee wordt op vele manieren ernstig bedreigd. Zo staat het voortbestaan van veel vissoorten – zoals paling, schol, tonijn en zwaardvis – op het spel door overbevissing en bijvangst. Ieder jaar sterven 300.000 dolfijnen en walvissen en 50.000 zeeschildpadden als bijvangst een nutteloze dood. Deelnemers aan de Herfstduik kunnen helpen. Voor iedere 5 euro die zij bij elkaar plonzen, kan bijvoorbeeld al een schildpadvriendelijke vishaak in de tonijnvisserij worden aangeschaft.

Oproep

  • Voor iedere 25 ste deelnemer, die er daad werkelijk is op 4 novemeber, ligt een leuke verrassing klaar. Vermeld ajb dat je via de Netwerker vh jaar challenge komt. .
  • Degene, die in de leukste of origineelste outfit komt, krijgt een mooie prijs.

Ja , ik meld me aan voor de ‘duik’. Ik schrijf me in via Herfstduik voor een levende Zee op 4 november in Zandvoort

Harte groet

Ingeborg van Meggelen

PS als je de duik te koud vindt, mag je ook pootje baaien hoor…