Selecteer een pagina

Zo daar ben ik weer, voor de derde keer vandaag. Telkens werden mijn teksten hier niet opgeslagen, ken je dat? Dan nu maar kort en krachtig zeggen wat ik wil zeggen hier.

De afgelopen weken ben ik harT bezig geweest om de teksten en structuur van mijn website aan te passen. Dat was hart nodig. Ik zou het erg op prijs stellen als je mij er feedback op wilt geven, dat kan hier.

Daarnaast las ik enkele artikelen die allemaal benadrukte hoe belangrijk het is om te doen wat je leuk vind. Das niet nieuw op zich, maar soms komt het weer even ‘binnen’, ken je dat?

Zo word ik nog steeds erg blij als ik de video van mezelf zie, waarin ik uitleg wat het is dat ik doe.

Deze video komt dus ook binnenkort op mijn website te staan ! En die video straalt plezier uit. En als je dingen met plezier doet, gaan ze makkelijker en met meer flow. Maar doen we dat ook allemaal?

Ik in ieder geval niet altijd, maar door me er bewust van te zijn kan ik er wel meer toegang toe krijgen. Dat doe je o.a. door je te focussen op wat je leuk vind. Leg een lijstje aan met 10 dingen waar jij blij van wordt. Kijk er minstens een keer per dag naar en doe er ook iets van/mee.

Dat kan variëren van met je kids buitenspelen tot een klant bellen die meer wilde weten over een product dat jij kunt leveren. Als je met passie vertelt over dat wat je doet, maar je echt contact en dat is waar het om gaat. Authentiek zijn. Zelf werd ik vandaag blij van door de tuin lopen en walnoten rapen. Vervolgens hoorde ik de buurvrouw buiten komen en vroeg haar of ze er een paar wilde. Zij ging ze weer gebruiken voor in haar salade. Zo eenvoudig kan het zijn.

Ook het schrijven hier van wat ik meemaak en wat ik doe, daar word ik blij van. Ik voel me dus een gezegend mens dat ik dit hier mag en kan schrijven. Het artikel van Josje Feller in het AD over de Powerdag op 21 oktober, daar werd ik dus ook blij van. En waar word jij blij van?

Ik wens je een passievolle en vooral ook leuke week toe,