Selecteer een pagina

Dit filmpje kreeg ik doorgestuurd, normaal sla ik zoiets over, maar ik keek en werd geraakt door deze man…

Ik herken mezelf er wel in: als veel zaken ’tegenzitten’, zeker in deze economisch spannende tijden, dan stop ik soms met te doen wat mijn hart me ingeeft en ga ik bv hard werken of iets totaal anders doen. Een heel menselijke trek want ik zie het legio mensen doen: gewoon doorgaan, niet nadenken en voelen of het goed voelt wat je doet, maar doorgaan. Maar is dat wat ik echt wil? Mijn passie opgeven?

Zeker na het zien en bespreken van de film As it is in Heaven vorige week met Eric Minten en Beter leven events van Hans Heesterbeek denk ik dat dat niet echt is wat ik wil…maar soms ben ik net een mens..

Mijn vraag is: Wanneer of waarvoor geef jij het op?

 Video van : Are You Going to Finish Strong 

Ik hoor graag je reactie, wat die ook is…