Selecteer een pagina

Jullie weten nu zo langzamerhand wel dat ik netwerken super leuk vind en het ook graag doe, lijkt me zo (zie mijn laatste blogs..kan het niet wat minder, denk ik dan soms zelf?)

Ik kom soms wat traag op gang bij een nieuw project, wil graag eerst de ins en outs weten voor ik er helemaal voor kan gaan, en dat punt heb ik denk ik met dit project van Netwerker van het jaar (want zo zie ik het) vorige week ofzo wel bereikt.

Heb me er zelf net weer op laten coachen, want ja, als ik zeg dat het goed is aan anderen om een coach te hebben, is het op zijn minst handig je zelf ook te laten coachen. Heerlijk en confronterend tegelijk.

We hebben samen even gekeken naar een nieuwe strategie voor mij om de komende weken mee aan de slag te gaan, want tot 1 november kan ik stemmen krijgen en mensen enthousiast maken voor o.a. de actie van het WNF op 4 november, en dan is het klaar…met dit gedeelte in ieder geval.

Mijn persoonlijke sterkte zit vooral in mensen mondeling enthousiast te maken, en dat ’tool’ ga ik dus vanaf nu ook meer ‘inzetten’ . Al pratend kom je vaak tot veel meer dan alleen maar een platte tekst op je scherm of in je mail lezen.

Ik kreeg vandaag een ‘verlossend’  telefoontje van KNEIPP dat ze met met wat leuke artikelen willen steunen in de actie van 4 november a.s. Ik krijg deze week een aantal dozen met spullen toegestuurd, en die mag ik allemaal weggeven op 4 november. IS DAT NIET SUPER LEUK?? Ik vind van wel. En daar word ik dus stil van…

Mensen enthousiast krijgen voor en goed doel en dan nog als dank ze iets mogen geven, das toch heerlijk !!!

Dus, als je je nog niet aangemeld hebt, maar wel wilt komen (en kans wilt maken op die leuke extra prijzen voor mensen die via mij komen), doe dat dan meteen.

Kom met een groepje mensen (minimaal 3) naar Zandvoort toe. Dan maak je nog extra kans, want aan het leukste en grootste groepje ga ik ook iets aparts weggeven.   

Meld je aan via WNF HERFST-DUIK actie op 4 november in Zandvoort va 13 u   Vermeld erbij dat je via netwerker vh jaar komt, dan alleen maak je die extra kansen op het winnen van leuke ontspannende prijzen   !!!!!!!!!!!!

groetjes en tot snel

Ingeborg van Meggelen

PS

heb vandaag al 2 radio programma’s bereid gevonden aandacht hier aan te willen geven, is dat niet fantastisch !!!

dagelijkse gedachte van vandaag:

Elk kasteel was eerst een luchtkasteel.