Selecteer een pagina
Soms moet je bewegen om beweging te krijgen en soms moet je juist niet bewegen om beweging te krijgen. Wat de beste keuze is bepaal jezelf.
Ik werk zelf veel met kleuren, en die brengen ook beweging. Een kleur heeft een trilling en die doet iets met ons. Wist je dat kleur de enige frequentie is die wij met het blote oog kunnen zien? Zelfs iemand die niet kan zien, voelt een kleur wel degelijk.
Kleuren
Je kent vast de uitdrukking: “A picture paints more than a thousand words.”

Voorbeelden
Luister/kijk maar in dit fimpje van Thelma vd Werff wat zei daar over zegt.

Dit filmpje laat mooi zien hoe kleur in beweging is, hoe je met een andere kleur te kiezen ineens een heel andere uitstraling kunt bewerkstelligen. Daar maken merken & bedrijven dankbaar gebruik van.
Sommige liedjes laten ons ook horen over kleuren, bv True Colors door Ann Brun.
Of kleur(en) ook bij jou beweging teweeg gaan brengen, bepaal jezelf, ik hoop van wel, mij heeft het veel gebracht. Ook als ik stil wil zitten!

Ik heb dit artikel als vervolg geschreven op mijn eerder geplaatste blog over beweeg mee(r) met kleur. Dit naar aanleiding van een twitter oproep van Wim Albers. Hij schrijft een boek met de titel “Beweging in de zaak” waarin hij een compilatie van de tien meest originele, creatieve of inspirerende ingezonden mini-blogs opneemt.