Selecteer een pagina

beste lezers,

Ik ga een bekentenis doen over waar ik de afgelopen weken (het is nu 30 oktober) tegenaan liep…

Na rijp beraad met mezelf ben ik tot de volgende conclusie gekomen over de netwerker vh jaar challenge: Ik stop met mijn deelname hieraan.

Voordat ik hieraan begon was ik o.a. iemand die netwerkte vanuit het principe: ik geef graag zonder iets terug te vragen. Terugkijkend daarop zie ik, dat ik dan zelf vaak met lege handen bleef staan.

Door deze challenge ben ik in een modus gekomen van: ik vraag mensen (zonder iets terug te geven).

Dit laatste is volledig in strijd met mijn eigen integriteit:

met mensen, in contact met en van Hart tot Hart, kijken of je wat voor elkaar kunt betekenen en waarde aan elkaar kunt toevoegen. 

Van daaruit kan ik dan onvoorwaardelijk geven. Dit gaat dus over talenten benutten en passie laten zien. Zoals ik in het you tube filmpje laat zien.

Hiervan uit bezien, moet ik dus constateren dat ik niet meer mee kan en wil doen aan de challenge, want het is niet meer congruent aan mijn eigen waarden en invulling van netwerken. Ik ben van mijn eigen pad afgeweken, heb er veel van geleerd, en ga nu weer mijn eigen weg verder bewandelen.

Ik ga wel zondag 4 november naar Zandvoort om de activiteit van het WNF te ondersteunen, maar dan uit vrije wil. Ik heb het WNF hiervan ook al op de hoogte gesteld.

De leuke pakketten van Kneipp, die ik hiervoor gekregen had, ga ik daar o.a. uitdelen.

Het liefst zou ik iedereen, die ik de afgelopen weken verzocht heb om o.a. op mij te stemmen, persoonlijk dit bericht sturen. Dat gaat me niet voor 100 % lukken, hoe ik dat ook zou proberen. 

Ik hoop daarom, dat als je dit leest en denkt: " ja, dat klopt, dat was irritant dat ze me wel 3, of 4 of misschien wel 5 mails hierover stuurde", dat je mijn excuses hiervoor wilt aannemen. Op deze manier wil ik niet in ‘de markt’ bekend staan en in contact zijn met mensen om mij heen, daarvoor zijn jullie te belangrijk.

Ik hoor of spreek jullie weer snel, fijne avond,

Ingeborg van Meggelen

PS op de blog van Netwerken.blogspot kun je een zeer waardevolle aanvulling op dit onderwerp NETWERKEN lezen in een artikel van Martijn Aslander van 30 oktober. Mede nav een gesprek wat ik hierover had met hem, heb ik mijn besluit vandaag genomen.