Selecteer een pagina

Ik bereid me vandaag weer voor op de DURFTEVRAGEN sessie van morgen 9 maart in de centrale bibliotheek in Haarlem en heb er zin in. Krijg telkens mooie bedank mails van ex deelnemers dat ze er zoveel aan gehad hebben, aan tips en aanbevelingen, maar ook zaken die ze echt niet verwacht hadden.

Op donderdag ben ik te vinden in Leiden bij de Co-workcompany in een workshop van saxofonist en ondernemer Tom Beek. Hij laat in zijn workshop `Creatief op commando` zien dat inspiratie zich best laat sturen. En daar wil ik graag wat van leren…

Vrijdag volg ik zelf het Trainersevent 2010 van Selma Foeken in s2m in Utrecht: een inspirerend en praktisch event voor trainers die willen leren door ervaren. Ook altijd handig om zelf even bij te tanken.

Ik mag in mei weer een workshop SLIMMER netwerken bij de poltie NOG in Apeldoorn geven. Om me nog beter voor te bereiden op wat een wijkagent nu nog meer wil leren over netwerken ga ik maandag een middagje meelopen met een wijkagent in Epe, die tevens ex-deelnemer is van een van de trainingen die ik vorige jaar oktober daar al gaf over netwerken. Eens met andere ogen gaan kijken naar de wereld.

Daarnaast geeft ik volgende week workshops voor Talk and Taste in Arnhem op de boot de MPS de Poseidon. Bij TALK & taste laat ik de deelnemers zien welk effect kleuren hebben op jou en je bedrijf/werk, je kleding en huisstijl.

Ik wens je een gele week toe, met focus, warmte en zelfvertrouwen,

Ingeborg van Meggelen