Selecteer een pagina

Soms zie ik een artikel, waarvan ik denk: had ik dat maar in het Nederlands kunnen schrijven of vinden, dan deelde ik het op mijn blog.

Hierna komt een link van een gaaf artikel over 10 dingen die je eenvoudig vandaag al kunt toepassen om je wat Gelukkiger te voelen, aangevuld met wetenschappelijk bewijs in sommige gevallen. Het is een Engels artikel, ik ga het niet vertalen, volgens mij kunnen mijn lezers dat best ‘aan’ en het scheelt mij werk. Niet dat ik dat niet wil doen, maar er is zoveel wat ik wil en ik ga mezelf beschermen om niet teveel te doen waardoor mijn energie minder wordt en mijn lol eraf gaat. Noem het zelfbescherming of goed voor mezelf zorgen. Net als ik het vliegtuig eerst mijn eigen zuurstof aansluiting aansluiten.

Hier komt ie: 10 eenvoudige dingen die je gelukkiger kunnen maken vandaag.
Met een leuke foto erbij:

Welke kun jij vandaag oppakken om je met meer Geluk te omringen?
Ik neem de tip over meer naar buiten gaan en frisse lucht tot je nemen ter harte, daar ’tank’ ik ook het Full spectrum light bij, zo broodnodig voor ons lichaam, zeker in de winter.