Wie

Wie is de persoon achter Nèt even Anders?

De persoon achter het bedrijf
Ingeborg van Meggelen (1962)
Haar motto : Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Na 10 jaar in verschillende bedrijven gewerkt te hebben, is ze in 1996 begonnen als zelfstandig ondernemer. Dat deed ze vanuit haar persoonlijke behoefte om meer leiderschap te nemen over haar leven. Niet af te wachten tot iemand haar iets vroeg, maar zelf actief te onderzoeken en bepalen waaraan ze haar tijd besteed, zodat ze haar missie: de wereld beter achterlaten dan ze hem aantrof, waar kan maken.

Ze heeft en bijna ontembare honger om te blijven leren en dingen te ondernemen en uitproberen. Vandaar dat ze in september 2016 is gaan studeren op de Theory U van Otto Scharmer via #ulabNb. Niet meteen in actie komen als er een vraag gesteld wordt, maar de vraag eerst verder bevragen en uitdiepen, zodat je met de juiste vraag samen aan de slag kunt gaan.

Als Expeditiebegeleider en Succes-makelaar kan ze haar vele talenten verder laten bloeien en inzetten. Het liefste in een sociaal maatschappelijke context. Met gedegen oog voor duurzaamheid en de financiële kant van de zaak.
Ze is waanzinnig goed in staat om te horen wat de behoefte van de ander is, om van daaruit samen te gaan bepalen wat er nodig is om een bepaald doel of idee te bereiken en uit te voeren. Om zo samen echte veranderingen teweeg te brengen, in mensen zelf en in organisaties.

Ze wil mensen iets leren zonder ze iets te leren.

Op LinkedIn kun je meer over Ingeborg lezen.

Delen = vermenigvuldigen :

Facebook Twitter Email Linkedin Pinterest